Başkan Ekim Gençlerle

Başkan Ekim Gençlerle

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, üniversiteli öğrencilerin yer aldığı gençlerle bir araya gelerek sohbet etti

Gençlerin yer aldığı programa Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in yanı sıra Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Seremcan, Trabzon Üniversitesi Kültür ve Spor Daire Başkanı Recep Demir ve Trabzon Üniversitesi öğrenci kulüplerinin başkan ve üyeleri katıldı.

Gençlerin istek ve taleplerinin tek tek dinlenilerek not alındığı, samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, konuşmasına kendini tanıtarak başladı. Başkan Ekim, “Benim adım Osman Nuri Ekim. Akçaabat Kayalar Mahallesi’nde doğdum büyüdüm. İlkokulu ortaokulu ve liseyi Akçaabat’ta okudum. Üniversite eğitimimi Erzurum Atatürk Üniversitesinde tamamladım. Çevre Mühendisiyim. Mezun olduktan sonra kendi şirketimde uzun bir süre Çevre Mühendisliği mesleğimi icra ettim. Şimdi ise doğduğum büyüdüğüm memleketime, Akçaabat’a, Belediye Başkanı olarak hizmet ediyorum. Türkiye’nin en genç Belediye Başkanlarından biriyim. Yaşımın genç olmasından dolayı sık sık gençlerle bir araya gelip onlarla sohbet etmeye gayret gösteriyorum. Bugün de Trabzon Üniversitemizin öğrenci konyesi / kulübü başkanları ve temsilcileri ile yani sizlerle bir arada olmak istedim.” Dedi.

Trabzon Üniversitesi Bizim Göz Bebeğimizdir

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Üniversitesine verdiği önemi şu sözlerle dile getirdi; “Sevgili gençler, Trabzon Üniversitemiz biliyorsunuz kanunla Akçaabat’ta, Akçaabat Sınırları içerisinde kuruldu. Bu bizim için, Akçaabat’ımız için çok önemli bir karar. Trabzon üniversitemiz bizim göz bebeğimiz. Trabzon Üniversitesi bize emanet olduğu gibi Üniversitemizin öğrencileri olan sizler de bizim emanetlerimizsiniz. Onun için bizler daima sizin yanınızdayız. Hem merkezi hükümetimiz hem de yerel yönetimler olarak bizler gençlere yani sizlere yönelik önemli yatırımlar yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu ülkenin geleceği sizlersiniz.”

Daima Gençlerimizin Yanındayız

Sözlerine gençlerin her zaman yanında olduğunu vurgulayarak devam eden Başkan Ekim, “Gençler, şunu hiçbir zaman unutmayın ki ulaşılamayacak hedef, üstesinden gelinmeyecek iş yoktur. Yeter ki çok okuyun, çok çalışın çok araştırın. Azimli ve kararlı olun. Ülkemizin geleceği siz gençlerin elinde. Bu sorumluluğunuzu sakın unutmayın. Atacağınız her adımı bu bilinçte atın, vereceğiniz her kararı bu bilinçte verin.” Şeklinde konuştu.

Gençler için Yapılan Yatırımları Anlattı

“Akçaabat Belediyesi olarak bizler her daim gençlerimize destek olmaya, sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz” diyen Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Spor yapmayan gencimiz kalmasın diye Akçaabat’ta spor yatırımlarımız hayata geçiriyoruz. Özellikle siz gençlerimizin en çok faydalanacağı Söğütlü Kültür Merkezinin inşaatına başladık. Akçaabat Merkezde bulunan Kütüphanemizin restorasyonun tamamladık. Orayı 24 saat esaslı çalıştırmanın gayretindeyiz.” İfadelerini kullandı.

 

 

Gençler Siz İsteyin Biz Yapalım

Akçaabat Belediyesi’nin şehirdeki sosyal hayatı canlı tutmak adına birçok il ve ilçelerden farklı olarak kültür ve sosyal etkinliklere önem verdiklerinin altını çizen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Gençlere yönelik birçok sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetleri hayata geçiriyoruz. İstiyoruz ki bu tür etkinlik ve faaliyetlerimize sizler de katılın. Trabzon Üniversitesi ile Akçaabat Belediyesi arasındaki bağ bu sayede daha da gelişir ilişkilerimiz daha da artar. Son olarak şunu söylüyorum ki “Gençler Siz İsteyin Biz Yapalım.” Dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in konuşmasının ardından söz alan Trabzon Üniversitesi öğrencileri, hem üniversite ile ilgili hem de Akçaabat’la ilgili istek ve taleplerini dile getirdiler. Öğrencilerin sorularını Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve sıra Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Seremcan birlikte cevapladılar.

Trabzon Üniversitesi öğrencileri, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e gençlerle bir araya gelerek onları dinlediği için teşekkür ettiler.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleştirilen program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sonlandı.

akcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim-a.jpg

akcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler