Başkan Ekim 5 Yılını Değerlendirdi

Başkan Ekim 5 Yılını Değerlendirdi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat ve Trabzon genelindeki basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat ve Trabzon genelindeki basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi.

Akçaabat tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan basın toplantısında selamlama konuşması yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden bugüne görev aldığı dönem boyunca Akçaabat genelinde yapılan, tamamlanan ve devam eden işlerden bahsetti.

Başkan Ekim, 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat’a ve Akçaabatlılara vadettiği projelerin tamamına yakınının, azimli ve gayretli çalışmalar neticesinde, hayat bulduğunu özellikle vurgulayarak “Akçaabat halkımıza söz verdiğimiz işlerin büyük bir kısmını tamamladık. Bir kısmının inşaatı devam ederken kalan kısmının da projeleri ilerliyor. Bunların yanı sıra şehrimizde irili ufaklı birçok çalışma da yaptık.  Rutin belediyecilik işlerimizi aksatmadan ilerletmeye gayret ettik. Biz, üreten bir belediye olarak her zaman farkımızı ortaya koyma gayesinde olduk. Yaptığımız yatırımlarla ve çalışmalarla örnek teşkil ettik; etmeye de devam ediyoruz. Akçaabat Belediyesi’ni farklı kılan özelliklerden bir tanesi de kültür sanat faaliyetleridir. Bizim vazgeçilmezlerimiz arasında kültür sanat faaliyetlerimiz büyük önem arz ediyor. Şehrimizde yılın her mevsiminde hem belediyecilik çalışmaları yapılıyor hem kültür sanat faaliyetleri düzenleniyor hem de sportif aktiviteler gerçekleştiriliyor. Görev sürem boyunca halkımızın yanından hiç ayrılmadık. Zaten halkımız olmazsa, onların desteği ve enerjisini hissetmezsek bu işler yapılamazdı. Düğünlerinde, cenazelerinde, sabah namazı buluşmalarında, site ziyaretlerinde, esnaf ziyaretlerinde, mahalle gezilerinde, gençlik buluşmalarında hanım kardeşlerimizle birlikte yaptığımız programlarda, etkinlik ve faaliyetlerimizde kısacası birçok ortamda vatandaşlarımızın her daim yanında olduk.  Yine aynı şekilde şehrimizin dinamikleriyle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kanaat önderlerimizle, muhtarlarımızla, iş insanlarımızla daima bir arada olduk. Birlikte ürettik, birlikte uyguladık. Akıl akıldan üstündür, ortak akıl her şeyden üstündür düsturu ile hareket ettik. Akçaabat’ımızda altyapıdan üst yapıya, devasa yatırımlardan mega projelere, kültürden sanata, spordan turizme, tarım destekleme projelerinden istihdama kadar birçok örnek işe imza attık. Tabi tüm bunların yapılmasında bizlerden desteklerini ve katkılarını esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, önceki dönem ve şimdiki bakanlarımıza, önceki dönem Trabzon Milletvekillerimize, AK Parti Genel Başkan yardımcımız ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen’e ve şimdiki dönem Trabzon Milletvekillerimize, önceki dönem Trabzon Valimize ve şimdiki Trabzon Valimiz Aziz Yıldırım’a, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sezgin Mumcu’ya, AK Parti İlçe Başkanımıza, hayırsever iş insanlarımıza ve emek veren herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyor; şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, selamlama konuşmasının ardından 2019-2024 yılları arasında 5 yıllık görev süresi boyunca Akçaabat’ta yapılan tüm çalışmaları içeren bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Ekim, sunumun ardından basın mensuplarının soruları cevapladı.

1.jpg

3.jpg

5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Haberler