Başkan Balıkçılarla İftar Açtı

Başkan Balıkçılarla İftar Açtı

Akçaabat Belediyesi, balıkçılara iftar verdi.

Akçaabat Belediyesi Başkan Şefik Türkmen’in ev sahipliğinde, Akçaabat’a yeni yapılan Balıkhanede satış yapan balıkçılara iftar yemeği verdi.

Akçaabat’a yeni yapılan balıkhanenin balkonunda gerçekleşen iftar yemeğine, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Cevat Birinci ve Osman Parlayan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu,  AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Belediye Mimarı Aydan Bulut, Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumhur ve Akçaabat Balıkhanesinde balık satışı yapan balıkçılar katıldı.

balikhane-iftar1.jpg

Yemeğin ev sahipliğini yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğunu söyleyerek,” Ramazan birlik, beraberlik ve berekettir. Bizde Balıkçılarla iftar yapalım buranın bereketi olsun dedik.” dedi.

Balıkhanenin önceden bulunduğu konuma değinen Türkmen, “Balıkhane eskiden iyi bir yerde değildi. Akçaabat’a hiç yakışmıyordu. Barınaklarda buraya yakışmıyor. Çok zamandır aklımızdaydı ama Akçaabat’ın birçok sorunu vardı o işlerle uğraştık çok iş yaptık yapılacak çok işimiz var gelişmiş ülkelerle aramızdaki farkı kapatmaya çalışıyoruz. Akçaabat’a modern bir balıkhane kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler