Bak'tan Önemli Açıklamalar

Bak'tan Önemli Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat için önemli açıklamalar yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat için önemli açıklamalar yaptı. Akçaabat iktidarın gücünü hissetmediğini ifade eden başkan Bak, “Akçaabat İktidarın Gücünü Henüz Kullanamadı” dedi.

İşte Mustafa Bak’ın sitemize yaptığı açıklamalar.

Akçaabat’ın Sorunları Çözülmüyor.

Bugün Akçaabat’ın sorunları çözülmüyor. Muhalefet sesini yükseltiyor, talep ediyor ama bir yere kadar. Ama asıl icra makamında olanlar, bunu bastırması, yaptırması gerekenler yeri geldiği zaman eğer masaya yumruk vuramıyorsa bir yönetici, ben o yöneticinin Akçaabat’a hiçbir şey yapabileceğine inanmıyorum.  Bu işler öyle animasyonlar ve proje ürettik demekle bu işler olmuyor. O anlamda Akçaabat siyaseten de temsil edilmiyor. İktidarın gücünü Akçaabat’ta yansıtacak olanların hiçbir gayreti, hiçbir çabası yok şu anda. Gerçek anlamda bu mücadelenin verildiğine de inanmıyorum. Biz Akçaabat’ın hayrına ne varsa, Akçaabat’ı ileriye götürecek ne proje varsa hepsinin altına imza atarım.  Ama beni veya STK’ları yok sayarak bizim üzerimizden birilerini Akçaabat’a yönlendirme yapmasını asla kabul etmiyoruz. Bu anlayışın Akçaabat’a yaptıkları ortada.

Gece yarıcı Bir İmza İle Yaylalar İmara Açıldı

Bir gece çıkartılan bir kararname ile yaylalar yayla statüsünden çıkartıldı. Buna bizden başka kimse ses çıkartmadı. Osman Başkan bu alanların imara açılmadığını söylüyor. Ama buna karar verenler başkaları. Akçaabat Belediye Başkanı veya Akçaabat Belediye Meclisi bu kararları vermiyor. Bu kararları başkaları, başka yerden alarak veriyor.

Akçaabat’ın en büyük sorunu trafik

Akçaabat’ın halini görüyoruz. Araçtan geçilmiyor. Adamlar yaya yoluna araç çekmiş, kaldırıma çekilmiş, engelli yerine çekmiş. Bu mu turizm şehri dediğimiz Akçaabat. Hani otopark projeleri. Akçaabat Akçaabat’tan yönetilmiyor. Akçaabat’ı yönetecek irade ortaya koyamıyorlar. Akçaabat Belediye Meclisi ve belediye kendi gücünün farkında değil. Akçaabat’ın hiçbir sorunu çözülmemiş durumda. Bana biz bu sorunu çözdük dedikleri ne var. Açıklasınlar ben de buradan yanıldığımı söyleyeyim. Bir tane ihale yaptılar onu da yüzüne gözüne bulaştırdılar. Kültür Merkezi ihalesi yapıldı ama ihale son günde iptal edildi. Neden edildi. Sen ihaleyle ilgili maliyetleri ekrana yüklersen ihale iptal olur. Şimdi yeni ihaleye çıkıldı. Bugünkü değerler üzerinden çıkıldı. Aradaki farkı acaba birileri ödeyecek mi?.  Yoksa Akçaabatlı mı ödeyecek?.

Çevre Yolu’ndan Önce Pulathaneyi Bitirsinler.

Akçaabat’tan Trabzon’a giden herkes aslında sorunun ne olduğunu görüyor. Trafik Akçaabat’ta gidiş geliş tıkanıyor. Ama bununla ilgili net bir açıklama yok. Şimdi Akçaabat geçişi şeklinde bir proje ortaya atıldı. Ne olduğunu bilmiyoruz. Ama siz daha yıllardır devam eden Pulathane bulvarını bitiremediniz. Yenimahalle’de hala sorunlar devam ediyor. Vatandaşın tepkisi devam ediyor. Dolayısıyla bu kadar sorun varken ayrıca bu ekonomik sorun içerisinde çevre yoluyla ilgili kimsenin kazma vuracağını düşünmüyorum.

En Önde Ben Giderim

Trabzon Üniversitesi konusu siyaset üstü bir meseledir. Böyle bir basın açıklaması ile geçiştirilecek bir şey değildir. Buna daha ciddi bir tepki vermeliyiz. Şimdi bir basın açıklaması yapıldı ama bir araya gelmemişiz. Bunu tüm siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, dernekler, vakıflar, Belediye meclis üyeleri, herkes bir araya gelmeli ve buna ses yükseltilmeli ve verilen bu ortak mesaj, ortak görüntü yankı bulmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler