Bakan'dan Akçaabat'ta İnceleme

Bakan'dan Akçaabat'ta İnceleme

Bakan'dan Akçaabat'ta İnceleme

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon ziyaretinde Akçaabat’ta çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

Karayolları marifeti ile yapım çalışmaları devam eden Pulathane Bulvarı ve Akçaabat-Düzköy Duble Yolu'nun henüz tamamlanmamış kesimleri hakkında bizzat yerinde bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, Akçaabat’a giriş yaptığı esnada AK Parti teşkilatı tarafından çiçek takdimiyle karşılandı.

Akçaabat’ta devam eden temaslarında Akçaabat Belediyesi'ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında proje üzerinden bilgilendirme yapıldı.

Bakan Adil Karaismailoğlu, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için gerekli ödenek hususunda sorun yaşanmayacağı sözünü verdi. Akçaabat için hayati öneme sahip Akçaabat Güney Çevre Yolu Akçaabat geçişinin tamamlanan projesinin, en kısa zamanda yapımının da başlatılarak taçlandırılacağını ifade eden Ulaştırma Bakanı, başta Trabzon milletvekilleri olmak üzere bu projeleri sürekli gündemde ve Ankara'yı adeta mesken tutan Trabzon İl ve Akçaabat İlçe Başkanları, Trabzon Büyükşehir ve Akçaabat Belediye Başkanlarının takdir ve tebrik edilmeleri gerektiğini vurguladı.

Son olarak Cemil usta da akşam yemeği ile noktalanan Akçaabat ziyaretinde; Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Karayolları Genel Müdürü hemşehrimiz Abdulkadir Uraloğlu ve partililer hazır bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, bakanın Akçaabat ziyaretinin çok verimli geçtiğini ifade etti. Başkan Altıntepe “Bakanımızın Akçaabat’ta gelip projeleri yerinde incelemesi bizim için çok önemliydi. Sayın Bakanımız Akçaabat’ta yapımı devam eden Pulathane Bulvarı’nın eksiklerinin tamamlanarak bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.  Ayrıca Güney Çevre Yolu’nun projesinin birkaç ay içerisinde tamamlanacağını ve 2022 yılında ihale edileceğini ifade etti. Bakanımıza Akçaabat’a gösterdiği ilgi alakandan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ak-parti-akcaabat-karaismailoglu.jpg

ulastima-bakani.jpg

ulastima-bakani2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler