Ayvaz Muhtarlar Bir Araya geldi

Ayvaz Muhtarlar Bir Araya geldi

AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Savaş Ayvaz, Akçaabat mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yemekli tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

Aday Adayı Ayvaz’dan Muhtarlarla istişare

 

İlçede bir restoranda gerçekleşen toplantıda, Ayvaz mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunup, projelerini paylaştı.

Toplantıda konuşan Savaş Ayvaz, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada öncelikle kendisini tanıtarak, hedefleri ve vizyonu hakkında bilgiler paylaştı. Akçaabat'ın geleceği için yapıcı ve katılımcı bir anlayışla çalışmayı amaçlayan Ayvaz, mahalle muhtarlarının görüşlerine büyük önem verdiklerini ifade etti.Mahalle muhtarlarıyla istişarede bulunmanın önemine vurgu yapan Ayvaz, "Akçaabat'ın her mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını doğru bir şekilde anlamak, ortak aklı oluşturmak ve projelerimizi bu doğrultuda şekillendirmek istiyoruz. Bu toplantı, bu yönde ilk adımdır. Mahalle muhtarlarımızın görüşleri, bize yol gösterici olacak" dedi.

Konuşmasında, Akçaabat'ın kalkınması ve gelişmesi adına projelerini paylaşan Ayvaz, mahalle muhtarlarından destek istedi. Mahallelerin ihtiyaçlarına özel önem vererek, katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğini belirten Ayvaz, "Sizlerin desteğiyle birlikte Akçaabat'ı daha yaşanabilir, daha modern ve daha güzel bir yer haline getirmek için çalışacağım" dedi.

Savaş Ayvaz, mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, birlikte hareket ederek Akçaabat'ı daha güzel yarınlara taşımanın mümkün olduğunu belirtti.

HABER: NESRİN BAYRAM

savas-ayvaz-akcaabat.jpg

savas-ayvaz-muhtarlar-ile-bir-ayara-gelddi.jpg

savas-ayvaz-muhtarlarla.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler