Ayvaz "Enerjimle Hizmete Adayım"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz,  Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi.

Söğütlü Körfez Metin’de gerçekleşen toplantıda konuşan Savaş Ayvaz, Akçaabat için uzun süreli bir çalışma yürüttüğünü ve yaptığı çalışmaları basın aracılığı ile halka ulaştırdıklarını ve halkın sesi olmaya devam ettiğini ifade etti.

Akçaabat’a hizmet etmek için yola çıktığını çok güzel işler yapacağına inancının tam olduğunu ifade eden Başkan Adayı Ayvaz “Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile inşallah Akçaabat’a belediye başkanı olmak istiyorum. Düşük bir ihtimalle de olsa aday gösterilmezsek bile bu enerjimle Akçaabat ve Trabzon için güzel işler yapacağıma inanıyorum. Geçmişte yapmış olduğumuz çalışmalar gelecekte yapacağımız çalışmaların bir göstergesidir. Bu enerjiyi kendimde görüyorum. Sahada vatandaşlarımızdan gördüğüm ilgi beni daha da bu yolda moral ve motivasyon olmaktadır. Hizmet noktasında arzulu ve hevesliyim” dedi.

savas-ayvaz-akcaabat-belediye-baskan-adayi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler