Ayvaz "Büyük İlgi Var"

Ayvaz "Büyük İlgi Var"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, “Akçaabat’a büyük hizmetler yapacağıma inancım tam” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, “Akçaabat’a büyük hizmetler yapacağıma inancım tam” dedi.

AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Savaş Ayvaz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Akçaabat başta olmak üzere Akçaabatlı olan herkes ile bir araya gelmeyi amaçladığını ifade eden Ayvaz, İstanbul ve Anlara’da da Akçaabatlı hemşehrilerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Akçaabatlıların İlgisi Yüksek

Son çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Aday Adayı Ayvaz “Adaylığımızı açıkladığımız günden beri tüm Akçaabatlılara ulaşmaya ve kendimi anlatmaya gayret gösterdim. Öne Akçaabat’ta ardında Akçaabatlı hemşerilerimizin yoğun olduğu illerde vatandaşlarımızı ziyaret ettim. Her ziyaret ettiğim yerde büyük bir ilgiyle karşılandım. İnsanlarımıza dokunmak gerçekten güzel bir duygu. Buradan bize ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ayvaz-muhtarlar-dernegi.jpg

Ayvaz,  gençlere, kadınlara, tüm vatandaşlarımıza istihdam yaratacak projeler ve yatırımlarla yeni iş alanları açmak gerektiğine vurgu yaparak, “bu konuda tüm gayretimle çalışacağım” dedi.

Ayrıca, Akçaabat’ın tarihsel kimliğinin altını çizen Ayvaz, ilçemizin bölgesel ticaret merkezi  olması yönünde projelerin önemli olduğunu, bu konuda çalışmaları önemsediğini belirtti.

Ayvaz, “İnşallah aday gösterilip Akçaabat Belediye Başkanı olarak seçilmem halinde ilçemizin tüm kurumlarıyla, muhtarlarımızla ve tüm vatandaşlarımızla uyum içerisinde Akçaabat İlçemizi daha iyiye, daha ileriye hep birlikte taşıyacağız” dedi.

savas-ayvaz-b.jpg

savas-ayvaz-a.jpg

akcaabat-savas-ayvaz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler