Araç Filosu Güçleniyor

Araç Filosu Güçleniyor

Araç Filosu Güçleniyor

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde belediye bünyesine yeni alınan 9 adet kamyon için tören düzenlendi.

 

Akçaabat Sahil Park alanında düzenlene törene, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri STK başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

Törende konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, alınan araçlar ile belediyenin araç filosunu güçlendirdiğini, araçlar sayesinde vatandaşlara daha çok hizmet götüreceklerini açıkladı. Başkan Ekim “Akçaabat’ta her noktaya hizmet götürme amacındayız. Bunu da başarmak için güçlü bir araç parkına sahip olmamız gerekiyordu. Göreve geldiğimizde meclis üyelerimiz ile birlikte araç parkımızı genişletmemiz gerektiğini gördük. Bunun üzerine belediyemize 1 tanesi çöp kamyonu olmak üzere 9 adet çok amaçlı kamyon alımına kara verdik ve alımını gerçekleştirdik. Kamyonların alımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Ekim, Akçaabat’ta birçok proje üzerinde çalıştıklarını açıklayarak “Akçaabat’ta her alanda bir çalışmamız bulunmakta. Projesi tamamlanan işlerimizi ihale ederek yapımına başlayacağız. Bunlardan birisi olan sokak sağlıklaştırması projesi tamamlandı ve ihalesi yapıldı. Kısa süre içerisinde yüklenici firmanın gelerek çalışmalara başlamasını bekliyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından dua okundu ve kurdele kesilerek araçlar hizmete sunuldu.

akcaabat-kamyon-ve-is-makinesi-toreni.jpgakcaabat-kamyon-ve-is-makinesi-toreni1.jpgakcaabat-kamyon-ve-is-makinesi-toreni2.jpgakcaabat-kamyon-ve-is-makinesi-toreni5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler