Altıntepe'den Muhtarlar Günü Mesajı

Altıntepe'den Muhtarlar Günü Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, yayınladığı bir açıklamayla tüm muhtarların Muhtarlar Günü'nü tebrik etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, yayınladığı bir açıklamayla tüm muhtarların Muhtarlar Günü'nü tebrik etti.

Altıntepe, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Ülkemiz demokrasi kültürünün vazgeçilmez unsuru olup hatta temelini oluşturmak gibi önemli bir misyonu üstlenen muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesi, kuşkusuz devlet yapılanmamızın da vazgeçilmezlerindendir.
Muhtarlarımız, görevli oldukları mahallin gözü, kulağı, eli, kolu her şeyi olmakla birlikte o mahalde yaşayanların da sesi, temsilcisidir.
Görevini layıkıyla yerine getiren muhtarlarımızla bugün olduğu gibi bundan böyle de birlikte yol alacağız. Bugüne kadar uyum halinde ve üzerine koyarak yürütmüş olduğumuz tam işbirliği halindeki çalışmalarımızın neticesi daima olumlu olmuş, siyasetçi olarak bizler de hiç kuşkusuz muhtarlarımız da vatandaşlarımız da aldıkları karşılıktan memnun kalmıştır.
Öte yandan unutulmamalıdır ki muhtarlarımızın hakkı olan konumlarına erişmelerinde AK Parti iktidarının katkısı, inkar edilemeyecek açıklıkta ortadadır.
19 Ekim'i Muhtarlar Günü ilan etmek de bizlere nasip olmuştur ve bugün bütün kesimlerin dahil olmasıyla kutlanmaktadır. İmkanlar dahilinde ilçemizde de olduğu gibi muhtarlarımıza kamu arazilerinde muhtarlık binaları yapılması dahil pek çok imkan sunulmuştur. Silah ruhsatlarından sigorta primlerine kadar, aldıkları ücretin iyileştirilmesi ve daha pek çok imkana muhtarlarımız AK Parti iktidarında kavuşmuşlardır.
Hiç kuşkusuz toplumumuzun önemli temel taşlarından birini muhtarlarımız oluşturmaktadır. Muhtarlarımıza sağladığımız imkanın direkt halkımızın refahı ve ihtiyaçlarının karşılanması anlamına geldiğini de tabii ki bilmekteyiz. Bu manada da muhtarlarımızla koordineli, tam bir işbirliği halinde, karşılıklı katkılar sunarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Muhtarlarımız aracılığıyla pek çok vatandaşımızın, mahallemizin, hatta şehrimizin sıkıntılarını çözdük. Esasında hepimizin amacı bellidir; bulunduğumuz mahallenin dolayısıyla da vatandaşların refahı, hayat kalitesini yükseltmek, ihtiyaçları, beklentileri, eksiklerini gidermek ve daha birçok talebinin karşılanmasını sağlamaktır.
Bu istikamette muhtarlara olan desteğimiz dün olduğu gibi bundan böyle de artarak devam edecektir.
Bütün muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, bu vesileyle aileleri ve Mahalle sakinleriyle birlikte huzurlu ve tüm ihtiyaçları karşılanmış günler diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler