Altıntepe'den Muhtarlar Günü Mesajı

Altıntepe'den Muhtarlar Günü Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, muhtarlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, muhtarlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altıntepe’nin mesajı şu şekilde;

Muhtarlık kurumu, vatandaşın devletine ilk güven bağını kurduğu teşkilatlar olarak 160 yıl önce, hayata geçirilmeleriyle köklü bir kurum olarak Cumhuriyet yönetimimizin en önemli kurumları arasında yer almıştır. 2015 yılından bugüne de Muhtarlar Günü adı altında kutlanan bu kıymetli görevi ifa eden Muhtarlarımın günlerini kutluyorum.

Özellikle halkımız adına üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluklar nedeniyle son derece önemli bir vazifeyi yerine getiriyor olmaları, Muhtarları daima el üstünde tutmamız anlamına gelmektedir ki AK Parti iktidarımızda bunu en doğru şekilde gerçekleştiren yönetim olduk.

Özlük ve her türlü diğer haklarında iktidarımızın yaptığı düzenlemelerle bugün Muhtar ünvanını daha bir gururla taşıdıklarına inandığımız Muhtarlarımız diğer taraftan mahallelerimiz ve köylerimizde gören gözümüz, duyan kulağımız, elimiz ayağımız olarak kıymetlilerimizdir.

Onların, sosyal ve toplumsal konuların yanı sıra yörelerine verilen hizmetteki aracılıklarının değeri de tabii ki ölçülemez. Bütün bu çaba ve gayretlerini takdir ediyor, üstlenmiş oldukları görevlerde kolaylık ve üstün başarı dileklerimle gününüzü kutluyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler