Altıntepe'den Görkemli Adaylık Açıklaması

Altıntepe'den Görkemli Adaylık Açıklaması

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı iken görevinden istifa edip Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ahmet Hüseyin Altıntepe, başvurusunu kalabalık bir katılımla yaptı.

Parti binasında gerçekleşen aday adaylığı başvurusuna çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Burada konuşan Altıntepe, AK Parti'ye gençlik kollarından itibaren hizmet ettiğini ve şimdi de belediye başkanı olarak ilçeye hizmet etmeyi amaçladığını belirtti.

Altıntepe'nin açıklamaları şu şekilde;

2002 yılında gençlik kollarında görev alarak kapısından içeri girdiğim, yıllar boyunca gençlik kolları mahalle başkanlığın ana kademe ilçe yöneticiliği tanıtım medya başkanlığı 3 secim SKM başkanlığı teşkilat başkanlığı siyasi hukuk işler başkanlığı ve 2 dönem ilçe başkanlığı her daim evim ve ikinci ailem olarak gördüğüm AK Partim adına 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde belediye başkanı olarak aday adayı olabilmek adına Genel Merkezimizin yürütmüş olduğu süreç kapsamında İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettim. 

Görev yaptığım süre zarfında Güzel ilçem Akçaabat’ımız için geceyi gündüze katarak Akçaabat’ımıza hizmet yapmaya çalıştım güzel ilçemiz Akçaabat’ımıza cumhuriyet tarihinin en yıldızlı projelerini kazandırdık Yine bu süreçte şahsıma güvenen ve de desteklerini esirgemeyen siyasi büyüklerime, birlikte yol yürüyüp mücadele verdiğimiz teşkilat mensubu kardeşlerime, abilerime, ablalarıma kıymetli Akçaabatlı hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Eğer teşkilatımız uygun görür, hemşerilerimiz destek verir, hepsinden önemlisi de Mevla’m nasip ederse ilçeme, doğduğum ve büyüdüğüm, suyunu içip havasını soluduğum, 49 yıldır bilfiil yaşayarak her sorununa ve her beklentisine vakıf olduğum Akçaabat Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Mevla’m en başta ilçem, akabinde şahsım adına hayırlı olanı nasip eylesin diyor sizleri saygıyla selamlıyorum.

altintepe.jpg

whatsapp-image-2023-11-22-at-15-21-25.jpegwhatsapp-image-2023-11-22-at-15-22-39.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Haberler