Altıntepe'den Birlik Mesajı

Altıntepe'den Birlik Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altıntepe mesajında; 

Unutmadık, dedik; unutmadık…
Unutturmayacağız, dedik; unutturmayacağız.
Gazilerimizin ve şehitlerimizin kanlarına basmaya vicdanlarımızın el vermediği 15 Temmuz’u, o destan geceyi unutursak kanımız kurusun.
O gece evlerinden vatan millet sevdasıyla, abdestlerini alarak göğsünü şer odakların millet iradesine çevrili her türlü alçakça emellerine siper etmek üzere Bismillahla yola revan olan her bir vatan evladının önünde sonsuz minnet duygularımızla eğiliyoruz. Şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz.
Hedef gözetmeksizin halkımızın canına kastetmiş eli kanlı teröristleri ise bir kez daha lanetliyor; gerçek güç millettir, diyoruz!
Milletimizin kanları ve canlarıyla yazdığı son kahramanlık destanı 15 Temmuz Destan Gecesinin yıldönümünde tüm halkımızı yeniden birlik olmaya, şehit ve gazilerimizi rahmet, hasret ve minnetle anmaya davet ediyorum. Yarın Kutlu Direnişimizin, Demokrasi Şölenimizin, Şehitler Destanımızın, Milli Birliğimizin düğün günüdür, biz şehitlerinin diri olduğu inancından güç alarak cihana yiğitliğiyle nam salan bir milletiz. Her biri kınalı kuzu, nasipse şehit olma sevdasıyla vatanlarına kanatlarını indiren onlarca sivil, bir o kadar kahraman Mehmetler. Biliyoruz ki onların da düğün gecesidir. Sevdalarına kara çalınmasına izin vermediler çünkü memleketlerinin çorak kalmasına göz yummadılar, yabanın ayaklarını değdirmediler kutsallarına. 15 Temmuz düğün gecemiz oldu, ne mutlu bizlere…
Akçaabatlılar olarak yarın yeniden birlik olma günüdür.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü; hak eden, hakkıyla mücadele eden tüm vatan evlatlarına kutlu ve mübarek olsun…
Cuma akşamı, Belediye önü Atatürk Parkı’nda saat 20.15’te başlayacak programda, gerçek gücün millet olduğunu haykırmak vaktidir. Allah’a emanet olunuz!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler