Altıntepe'den 30 Ağustos Mesajı

Altıntepe'den 30 Ağustos Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü vesilesiyle bir basın açıklaması yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü vesilesiyle bir basın açıklaması yayınladı. Bütün dünyanın gözü önünde cereyan eden Türk tarihine altın harflerle kazınan savaşlar neticesinde kazanılan zaferin dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğunu dile getiren Altıntepe, şunları söyledi:
Bugünden tam 101 yıl önce 1922 yılının 30 Ağustos günü; kahraman şehit ve gazilerimizin milletiyle birlikte yazdığı, Türk’ün zaferini tarihin altın varaklı sayfalarına kazıdığı Zafer Günü’dür ve belki de dünya tarihi böyle bir kahramanlık destanını bir daha göremeyecektir.
30 Ağustos Zaferiyle milletimiz tarihin akışını değiştirmiştir. Böylesine eşsiz başarıyı, bizlere yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.
30 Ağustos Zaferi, masa başında yazılmak istenen tarihe Türk Milleti’nin okkalı bir sillesidir. Bağımsızlığından asla ödün vermeyen Türk’ün bugün de altın harflerle yazmaya devam ettiği destanıdır.
Yarın yıldönümüne erişeceğimiz Zafer Bayramı’nı kutlamamızı, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına borçluyuz ve emanetleri olan vatanımıza aynı azim ve kararlılıkla sahip çıkmaya, küffara karşı mücadeleye devam etmekteyiz.
Aziz şehitlerimizin anısından aldığımız kuvvetle nesilden nesle gururla abideleşen kutlu davamızın getireceği nice zaferlere olan inancımızla aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, sevgi, hürmet ve minnetle anıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler