Altıntepe'den 100. Yıl Mesajı

Altıntepe'den 100. Yıl Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanının 100. Yıl Mesajı

ALTINTEPE’DEN MİLLİ MÜCADELE’NİN YÜZÜNCÜ YILI MESAJI;

İçerisinde bulunduğumuz yüzyılın Türkiye Yüzyılı olacağına inancımızla şehitlerimiz, gazilerimiz ile bileği bükülemeyen erkeği, kadını, kızı, delikanlısıyla verilen onurlu mücadeleyle bizlere bugünleri gösteren Yüce Mevla’ya şükrediyor,  verilen Milli Mücadeleyle birlikte art arda kazanılan zaferlerin neticesini Cumhuriyet ilan ederek taçlandıran başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşlarını yâd ediyor, Rahmet-i Rahman’a kavuşan ecdadımıza Yüce Mevla’dan şehitlik mertebesi ve rahmet diliyorum.
Bağımsızlığı en önemli timsali olan Türk’ün tarihte hiçbir zaman esir edilemeyeceğinin en önemli ispatı 100 yıl öncesinde tüm dünyaya ilan edilirken bugün, ecdadımıza ne kadar şükretsek az kalır.
Cumhuriyetin ilanının üzerinden tam 1 asır geçti, 100 yıl… 2023 ve ikinci yüzyıl bizler için çok önemli. Türkiye Yüzyılı artık başlamıştır, Türk’ün söndürülemeyecek olan meşalesi AK Parti iktidarı ve lideri Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yakılmış, küresel konjonktürde bu ateşin kimlere tesir edeceğini varsın artık birileri hesap etsin.
Çıtayı yükseltebildiğimiz kadar yükselttik, bu durum dost düşman herkes tarafından açıkça müşahede edilmektedir. Artık AK Parti’nin yüzyılların partisi olduğu da açıkça anlaşılacak mesabededir.
Cumhuriyetimiz, sağlam temeller üzerine yükseliyor şükürler olsun. Siyasi partiler olarak da, sivil toplum teşkilatlarımız da, kamu kurum kuruluşları da, gençlerimiz, kadınlarımız da, hülasa 7’den 70’e herkes ve her kesimden insanımız; bütün Dünya bizi izlerken atalarımızdan devraldığımız emaneti aynı azim ve kararlılıkla muhafaza etmek, daha da ileriye götürebilmek adına durmadan, dinlenmeden mücadeleye devam etmeliyiz.
Bu toprakları bizlere vatan yapan, Cumhuriyetimizi sarsılmaz temeller üzerine inşa eden aziz şehitlerimizin anısından aldığımız kuvvetle Türkiye Yüzyılına yelken açmanın kıvancını duyuyor, kutlu davamızın getireceği zafere inancımızla Cumhuriyeti bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, sevgi, hürmet ve minnetle anıyorum.

Ahmet Hüseyin ALTINTEPE
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler