Altıntepe "Unutmayacağız"

Altıntepe "Unutmayacağız"

Altıntepe'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altıntepe mesajında "15 Temmuz 15 Temmuz, tahakküm altına alınmak istenen millet iradesinin bütün yönleriyle zincirlerini kırdığı, üzerine çevrilen namlular karşısında inançla direniş gösterdiği ve nihayetinde zaferini ilan ettiği günün adıdır. Türk Milleti için 15 Temmuz artık takvimlerde sade bir rakamdan ibaret değildir, olmayacaktır, olmamalıdır.
Allah o gece gözünü budaktan esirgemeyen; çocuğunu eşini, annesini babasını düşünmeden kendini vatanı için öne atan evlatlarından razı olsun. Bize bir kez daha nesiller sonrasına aktarılacak kahramanlık destanlarıyla kazanılan ülke teslim etmişlerdir, bu böyledir. Gazilerimizin ve şehitlerimizin kanlarına basmaya vicdanlarımızın el vermediği bir gece yaşandı ve bu destan gece hiç bitmeyecek, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ.
Eli kanlı bir terör örgütü hedef gözetmeksizin halkımızın canına kastetmiş milletin iradesine alçakça göz dikmiştir. Birliğimize göz diken hainleri Cumhurbaşkanımızın tarihe miras kalacak çağrısıyla durdurmayı ve def etmeyi başararak gerçek gücün millet olduğunu, halkımız kendisine doğrudan saldıran, darbe yapanları durdurarak göstermiştir.
15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan ve yaşatılmaya çalışılan hainliğin kelimelerle ifadesinde kifayetsiz kalıyoruz. Yarın o puslu gecenin beşinci seneyi devriyesi. Şehit ve gazilerimizin destansı mücadelelerini asla unutmayacağız. Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan ettiğimiz 15 Temmuz destanını ve bu destanı Yüce Türk Milleti’ne yaşatan şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler