Altıntepe "Sözümüz Yerine Geldi"

Altıntepe "Sözümüz Yerine Geldi"

AK Parti eski ilçe başkanı ve Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Altıntepe, “sözümüzde durmanın bir kez daha gururunu yaşıyorum” dedi.

 

Altıntepe’den yapılan açıklama şu şekilde;

Akçaabat için hizmet yılları olacak." sözümüzde durmanın bir kez daha gururunu yaşıyorum. Almış olduğu art arda hizmetlerde katkımız olmasının mutluluğunu hiç bir şeyle değişemeyeceğim Akçaabatımızın beklediği önemli yatırımlardan biri olan Adalet Binası ihalesi de çözüme kavuştu.

Bugüne kadar ilçemizin beklediği önemli yatırımlar olan devlet üniversitesinin, doğalgazın, organize sanayi bölgesinin, et kombinasının, şehir içi karayolu geçişinin, yeni sağlık merkezleri ve eğitim kurumlarının, göletlerin, içme suyu projelerinin, bölgesel trafo merkezinin, kaymakamlık ek binası ,SGK binası Afat kordünasyon merkezi çalışmalarına başlanan Güney çevre yolu gibi hayat bulan birçok yatırım ile yürütülen projelerin neredeyse bütün aşamalarında yer almış olmanın haklı gururuyla Adliye Sarayımızın da yakın bir zamanda inşa edileceğinin müjdesini bütün Akçaabatlılara vermek istiyorum.

İlçemize çok yakışacak Adalet Sarayı, müteahhitle geçtiğimiz günlerde imzalanmış olan sözleşmenin ardından 3 Bodrum + Zemin + 4 Normal ve Çatı Arası kat olmak üzere toplam 14.868,58 metrekarelik inşaat alanına 550 gün içerisinde inşa edilecek.

Adalet Sarayı'nın tensipleri ile ilçemizde bir an önce inşa edilmesini talimatlandıran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Adalet Bakanlarımıza, Ulaştırma  ve altyapı bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’na Genel Başkan Yardımcımız Trabzon Milletvekilimiz Mustafa Şen'e, geçmiş dönem ve şimdiki milletvekillerimize, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçemizin daha fazla refaha kavuşabilmesi için geceli gündüzlü hiç durmadan mesai harcayan 2 dönem başkanlık görevini yürütmüş olduğum AK Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu üyelerimize sürece olan katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirim.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler