Altıntepe: Gençlere Önem Veriyoruz

Altıntepe: Gençlere Önem Veriyoruz

AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, bugüne kadar hangi vaatte bulunmuşlarsa eksiksiz yerine getirdiklerini belirterek eş zamanlı olarak ilçemiz genelinde birçok projenin hayata geçirildiğini belirtti.

İlçemiz Kavaklı Mahallesi’nde Akçaabat SYDV’ye aitken Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilen geçmişte öğrenci yurdu olarak kullanılan bina, yapılan onarım ihalesiyle Akçaabat’a ikinci Gençlik merkezi olarak kazandırılacak. 7 milyon 777 bin liraya ihalesini Nakş İnşaat’ın alarak yaklaşık 3 hafta önce çalışmalarına başladığı Gençlik Merkezi yapım işinin önümüzdeki yıl Temmuz ayında tamamlanması bekleniyor.

İhtiyaca uygun projesi tamamlanarak ihaleye çıkan Akçaabat Gençlik Merkezi olarak kullanılacak bina, tamamlandığında tamamen farklı bir görünüme kavuşacak ve bir Gençlik Merkezi’nde olması gereken bütün unsurları ihtiva edecek. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, bugüne kadar hangi vaatte bulunmuşlarsa eksiksiz yerine getirdiklerini belirterek eş zamanlı olarak ilçemiz genelinde birçok projenin hayata geçirildiğini, son olarak da ihalesinin tamamlanmasının ardından süratle inşaat çalışmalarına başlanılan Akçaabat Gençlik Merkezi’nin müjdesini vermenin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

İlçe Başkanı Altıntepe, yıldız projeleriyle Akçaabat’ın parmakla gösterildiğinin altını çizdiği açıklamasında, ikincisi olması hasebiyle Gençlik Merkezi’nin önemli bir etkinlik ve eğitim üssü olacağına işaret ederek geleceğimizi teşkil edecek gençliğe hizmet veriyor olmaktan duyduğu bahtiyarlığı dile getirdi.

8 ay gibi kısa bir zaman zarfında mevcut binanın Gençlik Merkezi’ne dönüşümünün tamamlanacağını hatırlatan Altıntepe, “Verdiğimiz yatırım sözlerini bir bir yerine getiriyor olmak önemli. Seçmenimizle aramızda 20 yılı aşkın bir süredir karşılıklı güven tesisiyle emin ve geleceğe atılan sağlam adımlarla hedeflerimize yürüyoruz. Bu hedeflerimizin en büyüğü olan tam bağımsız ve dışa bağımlılığı sona ermiş Türkiye yürüyüşümüzün sonuna geldik. Artık bütün dünya ve içerdeki gözü ve gönlü kapalı mihraklar Türkiye Yüzyılını hayranlıkla izleyecek ve yaşayacak. Yakın hedefimiz olan 2023 seçimlerine gençlerimizin bizlere sağladığı akıl almaz enerjiyle yürüyoruz.” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-12-06-at-18-18-13-1.jpeg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler