Alparslan Türkeş için mevlid

Alparslan Türkeş için mevlid

Alparslan Türkeş için mevlid okutulaca

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy, 4 Nisan Pazartesi Merhum Alparslan Türkeş için mevlid okutulacağını duyurdu.

Atasoy yaptığı açıklamada “Merhum, Başbuğumuz Alparslan Türkeş, her zaman ülke çıkarlarını ön planda tutarak gelecek seçimler yerine, gelecek nesillere yatırım yapmış ve Türk-İslam davası için zorlu mücadeleler vermiştir. Hiçbir zaman savunduğu İlay-ı Kelimetullah ve Nizamı Âlem Ülküsünde asla taviz vermemiş ve memlekete düşman tüm fikirlerin karşısında durmuş, komünizm belasından milleti kurtaran öncü kişi olmuştur. 9 ışıkta belirttiği kalkınma hamleleri, tarım kentleri, milli ekonomi, ahlakçılık anlayışı ile hükümetlere yol göstermiş bazılarını ise hayata geçirmiştir.

O`nun ülküsü ve fikirleri aradan geçen onca zamana rağmen halen ilk günkü heyecanla yaşamakta Ülkücü Hareket ile kıyamete dek yaşatılacaktır. Büyük devlet, fikir ve dava adamı Başbuğumuzun Alparslan Türkeş`in, ülküsü ülkümüz olmaya devam edecektir. O’nun Ülküsü Türk – İslam Ülküsüdür. Onun Fikri, Yeniden Maneviyata dönüş olarak nitelendirdiği Ülkücülük fikriyatıdır.  Milletimiz ona olan sevgisinden ötürü ona Başbuğ unvanını layık görmüştür. Ömrünü Yeniden Maneviyata Dönüş olarak anlattığı Türk – İslam Ülküsü yoluna adamış Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş için vefat tarihi olan 4 Nisan Pazartesi akşam namazına müteakip Kavaklı Rahman Camiinde Mevlid-i Şerif okunacaktır. Tüm vatandaşlarımızı Mevlid-i Şerif’e davet ediyorum. Cenab-ı Allah’tan Başbuğumuza ve tüm Şehitlerimize rahmet diliyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler