Alışkanlıklarımızdan Vazgeçemiyoruz

Alışkanlıklarımızdan Vazgeçemiyoruz

Üstgeçitler yapılınca yaya trafiğine katalılan belediye kavşağında üst geçiti kullanmayanlar tehlike ile burun buruna kalıyor.

Sahil karayolu üzerine iki üst geçidin yapılmasıyla birlikte gerçekleştirilen yeni düzenlemeler çerçevesinde Belediye Kavşağı’nın her iki yanında bulunan yaya geçitlerinin kapatılması oluşacak birçok kazanın önüne geçmesini amaçlarken, kurallara uymayarak yaya trafiğine kapatılan yerlerden geçmeye çalışan insanlar tehlike ile baş başa kalıyor.

 Vatandaşların eski alışkanlıklarını sürdürmesi ve tel örgülerle kapatılan yaya geçidi yerine bu kez kavşağın içini kullanarak yoldan karşıya geçmeye çalışmaları olası trafik kazalarına zemin hazırlıyor.

Sakatlar ve çocuk arabası kullanan annelerin ulaşımına da elverişli olmayan üst geçitlerin kullanımını sağlamak için en azından alışma süreci içerisinde kavşakta trafik polislerinin görevlendirilmesi istendi.

 

Yayalara kuralları hatırlatacak ve bilmeyen vatandaşları da üst geçide yönlendirecek olan görevlilerin yeni duruma alışılmasını kolaylaştıracağını belirten vatandaşlar, minibüsler için üst geçidin altında cep yapılmasını da istediler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler