Aklını Kullandı, İşi Arttı

Aklını Kullandı, İşi Arttı

Akçaabatlı girişimci, inşaatlarda kullanılan elenmiş kumu çuvalla satmaya başlayınca satışlarının arttırdı.

 

 

Akçaabat ilçesi Yaylacık mahallesinde bulunan Ekimoğlu Kum Çakıl Ocağı sahibi Çetin Ekim, kum satışında ilginç bir metot uygulamaya başladı.

 

Ekim, kumu eleyip çuval içinde sattığını ve böylece satışlarını arttırdığını belirterek “Apartmanlarda tadilat ve tamiratlarda kullanılmak üzere kum gerekiyor, açık kumda etrafı pisletiyor ve temizliği çok zor oluyor. Bu nedenle bizde kumu eleyip paket halinde satışa sunmaya karar verdik. Hem taşıması kolay oluyor, hem de apartmanı veya çevresini kirletmeden daha temiz bir şekilde iş yapılıyor” dedi.

 

 

Bu uygulamasının çok beğenildiğini kaydeden Çetin Ekim “Bu sayede inşaat malzemesi satan nalburiyeler ve hırdavatçılarda kum satmaya başladılar. 10 yıl önce tasarladığım bu projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

 

 

İnşaatlarda görüntü kirliliğinin de önüne geçmeyi hedeflediklerini ve kumun daha uzun süre böylece muhafaza edilebildiğini belirten Çetin Ekim “Artık inşaatlarda kum kaybının da böylece önüne geçildi. İnşaatlarda zamandan da tasarruf sağlanıyor. Şuan elenmiş sıva kumu ve elenmiş dişli sıva kumu satıyoruz” şeklinde konuştu.


 Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler