Akkadınlar'dan Anlamlı Ziyaret

Akkadınlar'dan Anlamlı Ziyaret

AK Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine ziyaret düzenlendi.

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine ziyaret düzenlendi. Ziyarette Melike Turhan’ın başkanlığındaki Kadın kolları üyeleri de hazır bulundu.

 Başkan Melike Turhan ve onun önderliğinde ki kadın kolları üyeleri, hastalara ve hasta yakınlarına çeşitli hediyelerle karanfil takdim ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve kadınlar gününü kutladı.

akkadinlar1.jpg

akkadinlar2.jpg

akkadinlar3.jpg

akkadinlar4.jpg

 Kadın kolları adına konuşma yapan Başkan Melike Turhan “1857’de New York’ ta grev sırasında çıkan yangında kilitli kalarak ölen ve çoğunluğu kadın olan işçilerin anısına Emekçi Kadınlar Günü olarak ilan edilmiş daha sonra Dünya Kadınlar Günü olarak değiştirilmiştir. Sadece 8 Mart’ta Kadınları, Kadınlar Günü’nü hatırlamak çok anlamlı değildir. 8 Mart’ta hatırlayıp hiç unutmamak gerekir. Çünkü kadınlar toplumda çok ağır bir yük yüklenmiştir, çalışan üreten aileyi sarıp sarmalayan hiç durmayan bir varlıktır. Kadınların eşit, hür, daha insancıl bir Dünya'da yaşamaları dileğiyle Kadınlar Günümüz kutlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler