Akçaabat'ta Peyzaj Çalışmaları

Akçaabat'ta Peyzaj Çalışmaları

Akçaabat Belediyesi, ilçe genelinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

AKÇAABAT’TA PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Akçaabat Belediyesi, ilçe genelinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Akçaabat’ın modern görünüme kavuşması için imkânlar ölçüsünde çalışmalarını sürdüren Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler birimi ekipleri, ilçe genelinde park ve refüjleri rengarenk mevsimlik çiçeklerle donatıyor.

Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler birimi ekipleri, iklim koşullarına uygun olarak seçilen çiçek ve ağaçların dikimini çocuk parkları ve refüjler de gerçekleştirirken,  Akçaabat’ı güzelleştirmeye rengârenk bir görünüm kazandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Ekim; Akçaabat Belediyesi kontrolünde olan Refüjler başta olmak üzere parklarda yapılan çevre temizleme çalışmalarımız devam ediyor, Belediye hizmetlerimizde öncelikli amacımız, daha yaşanabilir ve güzel bir ilçeyi geleceğe bırakabilmektir. Bu bağlamda yeni park alanları açıyor, mevcut parkları peyzaj çalışmalarıyla estetik bir görünüme kavuştururken, ağaçlandırma ve çiçek dikimine önem veriyoruz. Daha yaşanabilir Akçaabat ve daha temiz bir çevre için çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz’ dedi.

akcaabat-guzellik.jpgakcaabat-kis-guzelligi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler