Akçaabat'ta O Projeye Başlandı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in en iddialı projeleri arasında yer Akçaabat Sokak Sağlıklaştırması Projesi başladı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in en iddialı projeleri arasında yer Akçaabat Sokak Sağlıklaştırması Projesi başladı.

Akçaabat’ta uzun zamandır beklenen projede nihayet sona gelindi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in iddialı projeleri arasında yer alan, Akçaabat Sokak Sağlıklaştırması projesi yapılan ihale sonrasında yüklenici firma çalışmalara başladı.

Proje ile Akçaabat’ın Lise Caddesi, İstiklal Caddesi ve Şehitlik Meydanı’na cephesi bulunan binalar yeniden ele alınarak cephe çalışması yapılacak. Proje ile İstiklal Caddesi araç trafiğine kapatılması ve diğer sokakların da yolun yaya seviyesine getirilmesi planlanıyor.

Konu ile ilgili bugün Belediye Meclisi’nde açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız projemiz bugün itibari ile başladı.  Yapacağımız çalışma sonrasında İstiklal Caddesi ve Lise Caddesi çok farklı bir çehreye kavuşacak” dedi.

Adnan Güven sahibi olduğu Vizyon Yapı tarafından yapılacak olan Cephe Sağlıklaştırma çalışmalarına, bugün mezarlık camii karşısındaki binaya iskele kurarak başlandı.

Firma çalışmayı Haziran sonu itibariyle tamamlamayı amaçlıyor.

akcaabat-belediyesi-cephe-sagliklastirma-prijesi4.jpg
Firma Mezarlık Camii karşısında çalışmalara başladı.

akcaabat-belediyesi-cephe-sagliklastirma-prijesi2.jpg

akcaabat-belediyesi-cephe-sagliklastirma-prijesi3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler