Akçaabat'ta Kurulacak

Akçaabat'ta Kurulacak

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, İlçemiz için çok büyük bir yatırım olarak İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nün bütün birimleriyle birlikte Akçaabat ilçesinde konuşlanacağının müjdesini verdi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, İlçemiz için çok büyük bir yatırım olarak İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nün bütün birimleriyle birlikte Akçaabat ilçesinde konuşlanacağının müjdesini verdi.

İhalesi geçtiğimiz günlerde yapılan ve ilçenin Yıldızlı Mahallesi TOKİ konutlarının bulunduğu alana inşa edilecek olan Müdürlüğe ait yerleşkenin inşa çalışmalarına, ihale onayının hemen ardından başlanacak.

İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini yürütmekte olan Trabzon İl AFAD Müdürlüğü’nün geçici binasından, kendisine ait Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi’ndeki 37 dönüm alan üzerine inşa edilecek yeni yerleşkesinde hizmet vermeye başlayacak olmasının ilçemiz için çok önemli olduğunun altını çizen AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, AFAD’a ait alan üzerinde İl Müdürlüğü binasının yanı sıra bir çok kompleks hizmet birimlerinin de yer alacağına işaret etti.

Altıntepe, hiçbir zaman olmasını arzu etmedikleri olası bir afet halinde, İlimizdeki bütün yetkili kurum ve kuruluşlar ile görevli ekibin toplanacağı AFAD Yönetim Merkezi’nin önemli bir merkez olarak bulunacağı yerleşkenin arama-kurtarma çalışmalarında Müdahale Hizmetleri, Depo, Afet Eğitim Merkezi, Eğitim Alanı ve daha fazlasına sahip olacağını belirterek şunları söyledi:

“Verilen hizmet sözü pandemi dönemine rağmen, dur durak bilmeden yerine getirilmektedir. Cumhur İttifakımızın zorlayıcı bütün şartların üstesinden ne kadar kolay geldiği, hizmette hiçbir aksama olmadan devamlılığı sağladığı, ülkemizin geleceğinin ehil kadrolara ne kadar ihtiyaç duyduğunun yürütülen gerek ülke genelindeki hizmet atağı, gerekse bölgesel ve küresel etkin güç olarak öne çıkışıyla hayranlıkla izlenmektedir. Akçaabat’ımız bizim gözbebeğimiz. Akçaabat’ı tercih edilen, modern ve gözde bir Dünya şehri yapabilmek adına her türlü fırsatı değerlendirip elimizin taşın altına koyuyoruz. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yerleşkesinin ilçemizde hizmet verecek olması önemli bir kazanım. Yıldızlı’da gelişmeye açık önemli bir alanı bu kurumumuza kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Öncelikle İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Trabzon Milletvekillerimiz bu hizmetin mimarlarıdır. Kendilerine minnettarız. Kurulacak yerleşkede yer alması planlanan Afet Eğitim Merkezi ve Eğitim alanı bölge için son derece önemli katkı sunacaktır. Yakın zamanda yeni ihalelerin müjdesini de sizlerle paylaşacağız, hayırlı olsun.”

afad-bolge-mudurlugu-trabzon-proje.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler