AKÇAABAT’TA EN RENKLİ ANNELER GÜNÜ

AKÇAABAT’TA EN RENKLİ ANNELER GÜNÜ

Her yıl dünya genelinde Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan ‘Anneler Günü’; Akçaabat Belediyesi organizesinde Akçaabat’ta da düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Her yıl dünya genelinde Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan ‘Anneler Günü’; Akçaabat Belediyesi organizesinde Akçaabat’ta da düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen Anne Çocuk Spor Şenliği etkinliğine ilçe genelindeki kadınlar ve anneler çocuklarıyla katıldılar.

Birbirinden renkli anların yaşandığı Anneler Günü etkinliğinde hem anneler hem çocuklar doyasıya eğlendiler.

Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen ve çeşitli oyunların yer aldığı Anne Çocuk Spor Şenliği etkinliğinde; annelerle özdeşleşen terlik fırlatma yarışı yapıldı. Etkinliğe katılan herkes; jenga, kuyu, beyrut, alengir, kanca, plinko, duvar ve matrak gibi oyun ve yarışmalarla eğlencenlenin doruklarına vardı.

Yarışmaların sonunda katılımcılara dereceye girenlere Akçaabat Belediyesi tarafından günün anısına sürpriz hediyeler de verildi.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Annelerin ve kadınların baş tacı edildiği bir inancın mensupları olduklarını ve bunu çok önemsediklerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen Anne Çocuk Spor Şenliği etkinliğine katılan herkesin mutluluklarının gözlerine yansıdığını söyledi. Başkan Ekim, yoğun iş temposunun yanında hiç bir özel günü atlamadığını ve şehirdeki herkesin kalbine dokunmaya önem verdiğini belirterek şunları kaydetti; “Belediyemiz organizesinde içerisinde birçok farklı oyun ve yarışma barındıran; hem annelere hem çocuklara hitap eden bir etkinlik düzenledik. Akçaabatlı hemşehrilerimin Anne Çocuk Spor Şenliği etkinliğimize ilgisi ve talebi oldukça yoğun oldu. Hemşehrilerimiz mutlu etmek bizleri gururlandırıyor. Etkinliğimizde; anneler, çocuklar hatta babalar eğlendi. Her kesimden tüm vatandaşlarımıza hitap eden bir etkinlikti. Anneler günü münasebetiyle düzenlediğimiz etkinliğimizde çocuklar ve anneleri eğlendiler, verimli vakit geçirdiler ve sosyalleştiler. Annelerimiz, bizlerin baş tacı; gönüllerimizin sultanı; hayatlarımızın cefakar kahramanlarıdır. Onların değerini ve kıymetini her yaşta bilmeliyiz. Bir gün değil her gün gönlü yüce annelerimizin günüdür. Düzenlediğimiz etkinliğimizle ilçemizdeki annelerimizi mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bir kez daha başta kıymetli anneciğim ve eşim olmak üzere Akçaabat’taki ve tüm dünyadaki şefkat timsali annelerimizin gününü kutluyor; ellerinden öpüyorum.”

f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler