Akçaabat'ta Elektrik Kesintileri Bıktırdı

Akçaabat'ta Elektrik Kesintileri Bıktırdı

Akçaabat'ta Elektrik Kesintileri Bıktırdı.

Son dönemde sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaş ve esnafı bıktırdı.

Akçaabat  genelinde ve özellikle şehir merkezinde sık sık elektriklerin kesilmesine isyan eden esnaf ve vatandaşlar, elektrik kesintilerinin artık dayanılmaz hale geldiğini ifade ettiler.

Vatandaşlar ''Elektrikler haftada en az 3-4 kez kesiliyor. Aksa'yı aradığımız da bakım ve onarım çalışması nedeniyle kesinti olduğu söyleniyor. Sürekli bakım, onarım ve arıza olması normal bir durum değil.Nasıl benden tıkır tıkır tahsilat yapıyorlarsa işlerini de düzgün yapacaklar. Daha kaliteli hizmet vermek zorundalar'' dedi.

Şikayetvar isimli sitede de çok sayıda şikayet olan Aksa ile ilgili Murat isimli bir vatandaşın yazdıkları şu şekilde;

Aksa Çoruh Edaş'ın Bitmek Bilmez Elektrik Kesintisi

Sayın Çoruh yetkilileri yalvarıyorum beceremiyorsanız bırakın bu elektrik dağıtım işini. Yaşadığım Trabzon/Akçaabat/kavaklı mahallesinde haftada en az 5 kez elektrik kesiliyor. Doğuda kaçak elektrik çeken teröristlerin bile elektrik ulaşımı bizimkinden daha stabildir. 186’yı arayınca da kimseyle muhatap olamadan arıza nedeniyle kesilmiştir diyorsunuz. Ne arızası her gün bir yerde problem mi çıkıyor bir gün beni de getirin çok merak ediyorum neler olduğunu. Evde bilgisayar açamaz olduk çat elektrik gidiyor cihaz bozulacak diye korkuyoruz. Bu saçmalık ne kadar daha devam edecek? Aylık 250 300 TL yi alırken tertemiz sıkıntısız alıyorsunuz keşke hizmetiniz de verdiğimiz ücrete değse.

 

Yıldıray isimli vatandaşın şikayeti ise şu şekilde;

Son bir haftada 7, 8 defa elektrikler kesildi. Makinelerimiz bozuldu. Çalışmalarımız aksadı. Büyük şehirde bu kadar kesinti olmamalı. Faturada kesintiye hiç gitmiyorlar ama!.

Arızanın ne olduğunu da öğrenemiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler