Akçaabat’ta Doğalgaz Çalışmaları

Akçaabat’ta Doğalgaz Çalışmaları

Akçaabat’ta Doğalgaz Çalışmaları

 

 

Akçaabat’ta bir süredir devam eden doğalgaz çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yüklenici firma tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Akçaabat Dürbinar Mahallesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Yaylacık tarafında kalan bölümün alt yapısı tamamlandı ve şebekeye gaz verildi. Dürbinar İnönü Caddesi’nde binalara servis hatları montajı devam ederken, 1 ay içerisinde kutu konulan bütün binalara gaz verileceği belirtildi.

Başkan Ekim Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı.

Akçaabat İnönü Caddesi boyunca ana hat döşemesi büyük oranda tamamlandığı ve binalara doğalgaz kutularının montajının devam ettiğini açıklayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, doğalgazda kısa sürede çalışmaların bitirilerek vatandaşları doğalgaz ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Başkan Ekim “Akçaabat’ta doğalgaz çalışmaları plan dahilinde devam ediyor. Dürbinar’ın büyük kısmında gaz bina girişlerine kadar verildi. Evinde tesisatı bulunan abone olup gazı kullanmaya başlayabilir. İnönü Caddesi’ne büyük oranda çelik hat çekildi. Şimdi bu hat üzerinde bulunan binalara servis hatları çekiliyor.  1 Ay içerisinde Dürbinar’daki  kutu koyulan binalara gaz vermeyi planlıyoruz” dedi.

Gaz Sonrasında Cadde Yeniden Düzenlenecek.

Doğalgaz çalışması sonrasında sokak ve caddelerin yeniden düzenleneceğini belirten Başkan Ekim “Altyapı çalışmaları vatandaşımıza ister istemez bir rahatsızlık vermektedir. Buradan vatandaşlarımızdan biraz sabretmelerini istirham ediyorum. Gaz döşemesi biten bölümlerde üst yapıları yeniden ele alacağız ve düzenleyeceğiz. Daha güzel bir Akçaabat olması için çalışıyoruz” dedi.

akcaabat-dogalgaz-calismasi-1.jpg

dogalgaz-calismalari1.jpg

dogalgaz-calismalari2.jpg

dogalgaz-calismalari3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler