Akçaabat’ta Birliktelik Buluşması

Akçaabat’ta Birliktelik Buluşması

 

Akçaabat Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk tarafından Birlik ve Beraberlik kahvaltısı düzenlendi. Akçaabat Nihat Usta’da düzenlene programa, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, AK Partisi Büyükşehir Belediye Meclisi Grup başkan vekili Erhan Nadir, STK başkanları ve iş adamları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, pandemi dolayısıyla Akçaabat STK temsilcileri ile bir araya gelemediklerini be bu toplantınsın amacının Akçaabat’ta birlik ve beraberliğin pekişmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ise yaptığı konuşmada, fırsat buldukça Akçaabat’a gelerek vatandaşlar ile birlikte olduğunu ve sorunları yerinde çözmeye çalıştıklarını ifade etti.

Ayvazoğlu “Fırsat buldukça, Akçaabat’ta olsun bölgemizde olsun sürekli esnafımız ve vatandaşımız ile birlikte oluyor ve sorunlarını dinliyoruz. Aldığımız bu sorunları Ankara’ya taşıyarak bunların çözümü noktasında neler yapabilir diye kafa yoruyor ve ilgili bakanlıklara iletiyoruz” dedi.  Akçaabat Ajans

Siyasetin zor bir iş olduğunu ancak muhalefet için çok daha kolay hale getirildiğini anlatan Ayvazoğlu “Siyaset samimiyetle yapılmadan yapılabilecek bir iş değil. Gerçekten inanarak yapılması gereken bir iş. İnanmadan yaptığınız bir iş zaten karşı tarafta hemen sırıtıyor. Bu yüzden ben 19 yıldır bu partinin içerisinde olan birisi olarak, şuan bir milletvekili olabilirim ama her zaman bir kırıntı olmaya çalıştım. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Bugün milletvekiliyim, yarın normal siyasetçi olabilirim. Şuna inanıyorum, düzgün siyasetçiler olmadan ülkenin sorunlarının çözüleceğine inanmıyorum. Son 19 yılda devrimsel nitelikte çalışmalara imza atan AK Parti içerisinde olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Elbette ki eksiklerimiz vardır. Zaman zaman hatalarımız da vardır. Önemli olan hedefe ulaşmak noktasında elinizden geleni yapmak, imkanları sonuna kadar kullanmak ve bu imkanları oluşturacak zemini oluşturmaktır. Bu anlamda Recep Tayyip Erdoğan reform niteliğinde çalışmalar yaptı ve hala yapıyor.” Dedi.

Muhalefet ucuz siyaset yapıyor

Muhalefet milletvekillerinin kurnazlık yaptığını ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu “ Bazen bir mesele mecliste dile getirildiğinde sanki o meseleye o siyasetçinin eğildiğini, ilgilendiğini ve o siyasetçinin o meseleyi çözdüğünü karşı tarafa düşündürte biliyor. Muhalefet bunu çok iyi yapıyor. Sonrasında bu sorunlara arkasını dönen bir durum var. Bu meseleyi de yine AK Parti milletvekilleri çözüme kavuşturmaktadır” dedi. Akçaabat Ajans

TİSKİ’den Şikayet Var.

Toplantıda söz alan iş adamı Hakan Ayvaz, TİSKİ’nin çok yavaş iş yaptığını ve bir abonelik için nedeyse bir yıl bekletildiğini söyledi. Hakan Ayvaz “TİSKİ’nin Akçaabat’ta çalışanları sanırım yetersiz. Köyde her şeyi resmi olan bir ev yapıyorum. TİSKİ’ye gittim müracaat ettim. Sadece gelip yerimi keşif yapmaları 6 ay sürüyor. Gelip keşif yaptıktan sonra onay verirse az 3 ay daha beklemek zorundasın. Etti 9 ay.  Ben araya birilerini sokarak bu işimi ancak 3 ayda halledebildim. Ayrıca keşif için gitmedikleri yerden keşif ücreti adı altında ücret alıyorlar. Bunu sadece Akçaabat’ta yapıyorlar. Bu işi yapan da tek kişi var. Bu Akçaabat için yetersiz. Normal prosedürü uygulasan 1 yılda su abonesi olamazsın” dedi. Akçaabat Ajans

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ise yaptığı konuşmada, ilçede her sorunun çözümü için gayret gösterdiklerini  söyledi.

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, toplantıya katılan Milletvekili Ayvazoğlu ve katılımcılara teşekkür etti.

akcaabat-stk-bulusmasi.jpg

akcaabat-stk-bustu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler