Akçaabat'a İlk Aday Güner

Akçaabat'a İlk Aday Güner

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat Belediye Başkanlığı için ilk müracaat Cemil Güner’den geldi.

İlçe başkan vekili Ömer Karabacak tarafındsan alınan müracaat sonrasında açıklama yapan Başkan adayı Güner’in konuşması şu şekilde;

Değerli İlçe Başkanımız

 

Kadın ve Gençlik Kollarımızın Kıymetli İlçe Başkanları,

Basınımızın güzide temsilcileri ;

Toplantımıza eşlik etme etme nezaketini gösteren  kıymetli misafirlerim;

 

Sevgili Yol ve Dava Arkadaşlarım,

 

Çok Kıymetli Akçaabatlılar ;

 

Sizleri konuşmamın en başında en kalbi duygularımla,sevgi , saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Toplantımızın ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor , hepinize hoşgeldiniz diyorum.

 

Her müessese gibi siyaset ve partiler de insanla var olur, insanla yürür, insanla son bulur. Öncelikle AK Parti’mizin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş, maddi ve manevi katkı sağlamış, hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her bir neferimize şükranlarımı sunuyorum. Dar-ül bekaya irtihal eden , büyüklerimize ,dava arkadaşlarımıza birkez daha  Allah’tan rahmet diliyorum.

 

Ak Partimiz kurulduğu günkü heyecanıyla ve artık 22 yılı bulan  tecrübesiyle ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yolculuğuna emin adımlarla ve kararlılıkla devam ediyor..

 

Kuruluştan itibaren Yunus Emre’nin “Her dem yeniden doğarız” mesajına uygun şekilde kendimizi sürekli yenileyerek, sürekli tazeleyerek, maziden atiye kurduğumuz köprüyü daha da güçlendirdik.

 

İnci, sancı mahsulüdür derler. Biz de AK Parti olarak tüm kademelerimizle sancımız öyle bir sancı ki bu sancıyı çekeceğiz, seçimlerde inşallah milletimizin feraset ve kararlılığıyla sandıktan inciyi, yani arzu ettiğimiz neticeyi de alabileceğimize yürekten inanıyorum.

 

Her dem yeniden doğmak demek; bıkmadan, usanmadan, “öf” bile demeden milletle birlikte olmak, millete hizmet etmek demektir. İnşallah 21. asır yeniden yükselişimizin, yeniden dirilişimizin, yeniden Rabbimize ve kendimize dönüşümüzün asrı olacaktır.

Kıymetli Akçaabatlılar ;

Beni tanımayanlarınız için kendimden kısaca bahsetmem gerekirse ;

Aslen İlçemizin Kaleönü Köyünden olup

17 Ocak 1977 yılında AKÇAABAT’ ın Kavaklı Mahallesinde doğdum .. İlk ve orta eğitimimi Akçaabat’ta tamamladıktan sonra öncelikle Kafkas  Üniversitesi Kağızman MYO Ön Lisans Maliye ,ardından Anadolu Üniversitesi  Maliye bölümününden çift anadal yaparak Ekonomist olarak mezun oldum .

 

Meslek hayatımın uzunca  bir süresini    Katılım bankacılığı içerisinde geçirmiş , 2008 yılında başladığım kariyer yolculuğumu  6 yıllık bir zaman diliminde gösterdiğim üstün başarıyla şube müdürlüğü ile taçlandırmış , İstanbul, İzmir, Trabzon gibi 3 büyük şehirde bankacılık ve saha  deneyimine sahip ; Ülkemizin kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlayan bir çok projenin içerisinde yer alarak bilgi , tecrübe ve mesleki deneyimlerimi artırdım . Sanayicilerimiz , işletme ve kobilerimiz ile esnafımızın  ticari potansiyeli yakından bilen , iş ve ticaret alanındaki sektörel analizleri yakından takip eden , insanımızın ihtiyaç ve taleplerine uygun  iş ve  kaynak yönetimi, ilişki ağı ve iletişim becerisine sahip birisiyim .

Eğitim hayatım ve mesleki tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birlikte üretebilme, yeni bilgi ve tecrübeler edinme  fırsatım oldu. İnsan ilişkileri noktasında esnek olmanın bana verimlilik olarak geri döndüğünü sıklıkla tecrübe ettim. Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerimi geliştirmeyi çok önemsiyor, bu amaçla insan ilişkilerinin öğreticiliğinden faydalanmak gerektiğini de düşünüyorum. Yeteneklerim ,iletişim ağım , çalışma disiplinim ve sahip olduğum değerlerle mevcut  aday olduğum pozisyona katkı sağlayabileceğim noktasında şüphem yok.

Halka hizmet , Hakka hizmet şiarıyla hiçbir şahsi menfaat peşinde koşmadan doğduğum , yetiştiğim ve hayatı sizlerle birlikte paylaştığım bu topraklara hizmet edebilmekten başkaca hiçbir beklentim de olmadı , olmayacak .

Kıymetli Akçaabatlılar ;

İlçemizin gelişimine destek sağlayacak , birlikte huzur ve refahımızı artıracak;

Altyapı ve ulaşım sorunlarından  ,Kentsel dönüşüm çalışmalarına ,sosyal , kültürel , turizm, tarım ve spor başta olmak üzere bir çok yatırımları ilçemize kazandıracak bilgi ve tecrübeye de sahibim .

 

Bu kararlılığımızı göstermek için Kapısını çalmadığımız hane, elini sıkmadığımız vatandaş, kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir anlayışıyla vaktimizin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayıracağıma burada sizlerin huzurunda tüm hemşehrilerime söz veriyorum.

Hedefi, iddiası ve cesareti bulunmayanın  ne kendisine, ne de ülkesine faydası olamaz.

Bu duygu ve düşüncelerle :Türkiye Yüzyılın başladığı yeni dönemde Hep Yeni , Hep İleri diyerek

Cumhuriyetin Yüz Akı , Türkiye’nin Ortak Aklını hep birlikte atacağımız adımlarla sağlamlaştırmak için

Ülkemizin ve ilçemizin ihya ve inşaasına hizmet edebilmek adına 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Ak Partimizden  Akçaabat  Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı buradan tüm kamuoyuna ilan ediyor , hepinizi bir kez daha sevgi , saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

cemil-guner-akcaabat-belediye-basakna-adayi.jpeg

cemil-guner-akcaabat.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler