Akçaabat’a Gıpta ile Bakılacak

Akçaabat’a Gıpta ile Bakılacak

Akçaabat’ta AK Parti Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti )Akçaabat İlçe Teşkilatı Haziran ayı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlendi.

Düzenlenen Haziran ayı Meclis Toplantısına; Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcıları , Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat ilçe Başkanı Hüseyin Altıntepe, Meclis üyeleri, Parti teşkilatı ve partililer katıldı.

Meclis danışma toplantısına, istiklal marşı ve saygı duruşu ile başlandı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe; “Pandemi nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemedik.  Toplantılarımıza ara verdik ama vatandaşlarımızla gönül mesafemizi her zaman koruduk. Trabzon Üniversitesi Akçaabat’ta kuruldu ve burada da kalacak. Eski hastaneyi de yıkıp, Akçaabat’ımıza kent meydanı kazandırıyoruz.  Türkiye’de bazı Büyükşehir Belediyesi’nde bu hizmetler yok. Akçaabat’ımız için hep sahadayız. Akçaabat’ın vekili de hizmetkârları da burada. Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak oy isteyenlerin karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.” diye belirtti.

“Hedefimiz Gıpta ile Bakılan Bir Akçaabat”

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Salgına karşı önemli faaliyetler gerçekleştirdik. Esnafımıza kira indirimi, belli dönemlerde de kirayı hiç almadık. Pandemi sürecinde vatandaşımıza giysi, gıda ve eşya yardımı yaptık. Hasta yatağına ve engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalyeler tedarik ederek onların hizmetine sunduk. Şehrimizin tüm mahallelerinin orunlarını tespit ederek planlarımız doğrultusunda, imkânlarımız ölçüsünde çözüme kavuşturduk. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2019 yılı seçimlerinde önce vadettiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Her fırsatta Ankara’ya giderek Bakanlarımız ve bürokratlarımızla görüşerek projeleri yürütüyoruz. Yaptığımız bütün çalışmalarımız, örnek alınan belediye olduğumuz gibi yapacak olduklarımızla da örnek alınmaya devam edeceğiz. Belediyemizin içinde yaşayanların mutlu olduğu,  dışarıdan bakanlarında gıpta ettiği yaşanılabilir bir Akçaabat’ı inşa etmektir.” İfadelerine yer verdi.

ak-parti-olagan-meclis-toplantisi4.jpg

ak-parti-olagan-meclis-toplantisi3.jpg

ak-parti-olagan-meclis-toplantisi-5.jpg

ak-parti-olagan-meclis-toplantisi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler