Akçaabat'a Bir Okul Daha

Akçaabat'a Bir Okul Daha

Akçaabat’a 24 derslikli bir okul daha kazandırılıyor.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in girişimleri sonucunda Söğütlü Mahallesi’ne 24 derslikli bir okul binası kazandırılıyor.

Söğütlü Mahallesi’ne yapılması planlanan okul binası için Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon İl milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ile Akçaabatlı hayırsever iş insanı Suphi Çolak arasında protokol imzalandı.

AMACIMIZ NİTELİKLİ EĞİTİMİ SAĞLAMAK

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim nüfus yoğunluğu bakımından Akçaabat’ın en kalabalık mahallelerinden biri olan Söğütlü Mahallesi’nde yeni okul binalarına ihtiyaç olduğunu belirterek “Çocuklarımıza ve gençlerimize nitelikli ve kaliteli bir eğitim-öğretim sağlayabilmek adına Söğütlü Mahalle’mizde Akçaabatlı hayırsever iş insanı Suphi Çolak’ın destekleriyle 24 derslikli bir okul binası kazandıracağız. Yeni okul ile birlikte mevcut okullardaki sınıfların kalabalık kontenjanlarının azaltılmış olacak. Böylece öğretmenler sınıftaki her öğrenciyle birebir ilgilenebilecek. Dolayısıyla eğitim-öğretim hem öğrenciler için hem de öğretmenler için daha nitelikli hale gelmiş olacak. Hedefimiz Söğütlü Mahalle’mize yapılacak olan okulun 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına kadar yetiştirilmesidir. 24 derslikten oluşan okul binası Söğütlü Mahalle’mizde imar planına eğitim alanı olarak işlenmiş yere yapılacak.  Bu minvalde okul binasının yapım çalışmalarının başlaması için yine işi yapacak firmaya önümüzdeki günlerde yer teslimimi yapacağız. Akçaabat’ımıza kazandıracağımız okul binası için büyük katkılarından dolayı Suphi Çolak’a, Trabzon Valimiz Aziz Yıldırım’a ve emek veren herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Şimdiden Akçaabat’ımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize okul binamız hayırlı uğurlu olsun.

akcaabata-24-derslikli-bir-okul-daha-kazandiriliyor2.jpg

akcaabata-24-derslikli-bir-okul-daha-kazandiriliyor1.jpg

akcaabata-24-derslikli-bir-okul-daha-kazandiriliyor.jpg

akcaabata-24-derslikli-bir-okul-daha-kazandiriliyor4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler