Akçaabat'a 2.Üniversite

Akçaabat'a 2.Üniversite

Akçaabat Düzköy Yolu üzerindeki Tekel binasına talip var.

Türkiye’nin marka kentlerinden biri olan Trabzon, muadil şehirlerin birer ikişer özel üniversite almaları karşısında ciddi hiçbir adım atamazken, İstanbul’daki üniversitelerin bölüm açma talepleriyle karşı karşıya kaldı. Milletvekillerimizin özel üniversite girişimlerine değil, İstanbul’daki üniversitelerin bölüm açma taleplerine destek vermesi Trabzon’u üniversitesiz onlarca bölümle karşı karşıya getirdi. Aydın Üniversitesi’ne tanınan imtiyazın bir benzerini talep eden Fatih Üniversitesi Akçaabat’taki Tekel binalarına talip oldu.

Türkiye’nin marka kentlerinden biri olan Trabzon, muadil şehirlerin birer ikişer özel üniversite almaları karşısında ciddi hiçbir adım atamazken, İstanbul’daki üniversitelerin bölüm açma talepleriyle karşı karşıya kaldı. Milletvekillerimizin özel üniversite girişimlerine değil, İstanbul’daki üniversitelerin bölüm açma taleplerine destek vermesi Trabzon’u üniversitesiz onlarca bölümle karşı karşıya getirdi. Aydın Üniversitesi’ne tanınan imtiyazın bir benzerini talep eden Fatih Üniversitesi Akçaabat’taki Tekel binalarına talip oldu. Fatih Üniversitesi Trabzon’a merkeze bağlı bölümler açmak için kolları sıvadı.
Aydın Üniversitesi’nin bölüm açmak için girişimlerini sonuçlandırmasından sonra şimdi de Fatih Üniversitesi Trabzon’a merkeze bağlı bölümler açmak için harekete geçti.
Fatih Üniversitesi fizibilite çalışmalarına başladı. Edinilen bilgilere göre Fatih Üniversitesi Tekel’in Akçaabat-Düzköy yolundaki tesislerini inceliyor. Muhtemelen bu yerde üniversiteye ait bölümler açılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler