Akçaabat Trabzon Arasına Yeni Otobüsler

Akçaabat Trabzon Arasına Yeni Otobüsler

Seferler 15 Mart'ta Başlıyor

Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü. Görüşme ile ilgili Akçaabat Ajans’a açıklamalarda bulunan Sevim, Büyükşehir ile yapılacak olan sözleşmenin şoför esnafının lehine olacak şekilde imzalanacağını açıkladı. Başkan Sevim “Akçaabat Trabzon arasındaki dönüşüm ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Son durumu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştük. Haftaya Büyükşehir Belediyemiz ile aramızda sözleşme imzalayacağız. Sözleşmede şoför esnafının lehine olacak maddelerde anlaştık. Bu maddelerden birisi de ücretsiz taşınacak yolcular ile ilgili her ay bir miktarın şoför esnafının desteklenmesi de var” dedi.

15 Mart’ta Başlıyoruz

Kooperatif Başkanı Abdullah Sevim, Mart ayında yeni araçlar ile seferlere başlamayı planladıklarını da ifade ederek “Mart 15 gibi Akçaabat Trabzon arasında yeni araçlarımızla seferlere başlamayı planlıyoruz. İlk etapta 17 büyük ve 17 küçük araç ile bu seferleri yapmaya başlayacağız.  Vatandaşlarımızı belki bir hafta ücretsiz taşıyabiliriz” dedi.

Trabzonkart İle Yolculuk Yapılacak

Yeni araçlarda para kullanılmayacağını açıklayan Abdullah Sevim, “Yeni sistemde para alışverişi olmayacak. Araçlara Trabzon kart ile binmek mümkün olacak. Trabzonkart dolum noktalarını da Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle Akçaabat bölgesinde çoğaltacağını düşünüyoruz” dedi.

Zorluoğlu Yanımızda

Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun dönüşümde büyük destek sağladığını ve şoför esnafının yanında durduğunu belirterek, desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler