Akçaabat Renklendi

Akçaabat Renklendi

Akçaabat Renklendi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen "Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali" kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen "Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali" kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşüne katılan yerli ve yabancı halk oyunları grupları renkli görüntülere sahne oldu.

Akçaabat Atatürk Parkı’nda Atatürk Anıtı’na çelen sunumu ve ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törenler, Ağanoğlu İlkokulu önünden başlayan kortej yürüyüşü ile devam etti.

Kortej yürüyüşüne, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, belediye meclis üyeleri,  Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve daire amirleri katıldı.

Sahil  Park alanında büyük horon halkası kurulan etkinliğe katılanlar yöresel kıyafetleriyle büyük horon halkası oluşturdu ve uzun süre horon oynadı.  Horonun bir bölümüne, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,  Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, daire amirleri de eşlik etti.

3 Gün daha devam edecek olan festival kapsamında gece de çeşitli konserler düzenlenecek.

akcaabat-festivali.jpg

akcaabat-festivalii2.jpg

akcaabat-festivalii.jpg

akcaabat-festivalii3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler