Akçaabat Heyeti Ankara'da

Akçaabat Heyeti Ankara'da

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Ankara’daki ziyaretleri kapsamında Trabzonlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Ankara’daki ziyaretleri kapsamında Trabzonlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti. Başkan Ekim'e ziyaretlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı, Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Akçaabat'ın geleceği hakkında konuştuklarını belirten Başkan Ekim, "Hizmet sevdamız hiç bitmeyecek... Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Trabzon Milletvekilimiz Sn. Mustafa Şen , İlçe Başkanımız Sn.Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanımız Sn.Cemil Kalkışım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret ederek güzel #Akçaabat'ımızın geleceğini konuştuk. Misafirperverliği için Sn. Bakanımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinin ardından Bakan Uraloğlu'na Trabzonspor ve Sebatspor forması takdim edildi.

akcaabatin-sorunlarini-trabzonlu-bakana-iletildi.jpg

akcaabatin-sorunlarini-trabzonlu-bakana-iletildi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler