Emniyeti Belediye Yapacak

Emniyeti Belediye Yapacak

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Binasının ihalesi için Trabzon Valiliği ile protokol imzalanması hususunda Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e yetki verildi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında Ekim Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Akçaabat Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısında gündem maddeleri görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Belediye Meclis Toplantısında gündem dışı olarak görüşülen maddelere arasında Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Binasının ihalesi konusu da yer aldı. Belediye Meclisinde oy çoğunluğu ile Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Binasının ihalesi için Trabzon Valiliği ile protokol imzalanması hususunda Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e yetki verildi.

Ekim Ayı meclis Toplantısında Emniyet Binasının ihalesi hakkında açıklamalarda bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Meclisimizin verdiği yetkiyle Akçaabat’ımıza emniyet müdürlüğü binasının kazandırılması için Trabzon Valiliğimiz ile protokol imzalayacağız. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanımız Ahmet Hüseyin Altıntepe ile birlikte yapmış olduğumuz Ankara ziyaretimizde İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile yaptığımız istişarelerimiz arasında Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Binası konusu da vardı. İstişarelerimiz neticesinde İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile Emniyet Müdürlüğü Binasının ihale sürecinin Akçaabat Belediyesince yürütülmesi konusunda mutabık kaldık. Akçaabat Belediyesi olarak Trabzon Valiliğimizle imzalayacağımız protokol neticesinde Söğütlü Mahallemizde belirlenen alana Trafik Denetleme ve Emniyet Müdürlüğü binası, Akçaabat’ta yıkımı yapılan Emniyet Müdürlüğü binasının yerine ise Karakol Binasının yapımı için süreçleri hızlıca başlatıp takip edeceğiz. İlçemize kazandıracak olduğumuz Emniyet Müdürlüğü ve Karakol binaları için İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya, AK Parti Genel Başkanımız aynı zamanda Trabzon Milletvekilimiz Mustafa Şen’e, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanımız Ahmet Hüseyin Altıntepe’ye ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden Akçaabat’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi

osman-nuri-ekim.jpegakcaabat-belediye-meclisi-toplantisi.jpegakcaabat-belediye-meclisi-toplantisi-2.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler