Akçaabat Belediyesi'nden

Akçaabat Belediyesi'nden

Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Dün Akşam Kültürpark'ta Konser verdi.

Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 30 Mart 2010 Salı günü saat 19.30 da Akçaabat Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezinde halka açık bir konser verdi.

 

            Konser iki bölümden oluştu. Birinci bölümde koro ve sololardan oluştu. İkinci bölümde saz sahnede yerini aldı herkes koroyu bekliyordu ancak koro sahnedeki yerine almayarak izleyiciler arasında yerini aldı. İkinci bölümde 11 saz on bir türkü okuyarak izleyicilere bir sürpriz yaptılar. Her türküden sonra salonda büyük bir alkış koptu. İzleyiciler hem dertlendiler hem de neşeli dakikalar yaşadılar.

 

Konsere, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Melike Turhan, Başkan yardımcısı Osman Parlayan ve Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Emin Zurnacı, M.Hikmet Eyüpoğlu, ilçedeki diğer daire amirlerinin yanı sıra halkın büyük ilgisi vardı.

 

Konserin sonunda Başkan Vekili Melike Turhan Anadoluyu baştan başa dolaştık. Türkü dolu bir gece yaşadık, başta koro şefine, bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve özelliklede katılımcılara teşekkür ettikten sonra, koro şefi Serdar Pul’a  çiçek takdim etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler