Akçaabat Belediyesi'nden...

Akçaabat Belediyesi'nden...

AKÇAABAT BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSUNDAN “ BAHAR KONSERİ “

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu  26 Mart 2010  Cuma günü  saat 19.00 da Akçaabat Kültür park Erol Günaydın Sanat Merkezinde “Bahar Konseri” adı altında halka açık bir konser verdi.

 

Konserin sunuculuğunu Mehmet Kartal yaptı. Programa 20 dakikalık Karcığar faslı ile başlayan koro , solo eserlerle birinci bölümü tamamladı. İkinci bölümde l1 eser yer aldı. Şarkılara zaman zaman izleyicilerde eşlik etti. Konser 2 saat sürdü ve izleyiciler hoş bir vakit geçirdi

 

 Konsere, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Melike Turhan, Başkan yardımcısı Osman Parlayan ve Belediye Meclis üyeleri, Halk Eğitim Müdürü Mustafa İnal, Esnaf Kefalet Başkanı Osman Zeki Alşan, Esnaf Odaları Başkanı Yaşar Sivrikaya, Milli Eğitim Şube Müdürü H.İbrahim Tosun, THM Koro Şefi Serdar Pul, Araştırmacı Yazar Mustafa Yazıcı, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri, Belediye Daire Amirleri, ilçedeki diğer daire amirlerinin yanı sıra halkın büyük ilgisi vardı.

 

Konserin sonunda Başkan Vekili Melike Turhan sahneye davet edildi. Turhan aynı zamanda Koro elemanı olması hasebiyle kendisine Salih Kazancıoğlu ile birlikte bir de şarkı okutuldu ve ayakta alkışlandılar. Kısa bir konuşma yapan Melike Turhan, hoş bir gece, sanat dolu bir gece yaşadık, başta koro şefine, bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve özelliklede katılımcılara teşekkür ettikten sonra, koro şefi Salih Kazancıoğlu’na ve Sunucu Mehmet Kartal’a birer  çiçek takdim etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler