Akçaabat Belediyesi Perdelerini Açtı

Akçaabat Belediyesi Perdelerini Açtı

Açık Hava Tiyatrosu Büyük İlgi Gördü

Akçaabat Sahil Parkı'nda Gümüşhane Yankı Kumpanya tiyatro ekibinin "Kamuran'ın Melekleri" adlı oyunuyla açık hava tiyatro festivali başladı.

Düzenlenen Açık Hava Tiyatrosuna; AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir,Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, Kültür ve Sosyal  İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tiyatro Gösterisinin ardından Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim oyunculara çiçek ve plaket takdim etti. 
Trabzon kültür, sanat ve eğitim şehri. Akçaabat'ta bunun kalplerinden biri diye belirten Ayvazoğlu, "Bizleri böyle güzel bir akşamla buluşturan Akçaabat Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Devlet tiyatrosunda bir tiyatro izler gibi izledim ve çok keyif aldım." ifadelerini kullandı.

Başkan Ekim," Bu güzel tiyatro akşamlarını sizinle birlikte yaşamak istiyoruz. Akçaabat sanat severlerini de tiyatro gösterilerine davet ediyoruz." dedi.

Ebeveynlerin de beğeniyle izlediği tiyatro gösterisinde  çocuklar doyasıya eğlendi.

tiyatro-gunleri-basladi1.jpg

tiyatro-gunuleri-basladi.jpg

vatandasi-buyuledi-1.gif

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler