Akçaabat Belediye Meclisinde Vefa

Akçaabat Belediye Meclisinde Haydar Kara'ya Vefa

Akçaabat Belediye Meclisi Haydar Kara’yı andı.

Akçaabat Belediye Meclisi Başkan Osman Nuri Ekim Başkanlığı’nda toplandı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Osman Nuri Ekim, Haydar Kara’nın değerli bir arkadaş olduğunu ifade ederek “Değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Açıkçası genç bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Birlikte komisyonlarda çalıştık, belediye adına da birçok hizmetler yaptı.” Dedi.

AK Parti Grubu Adına söz alan Erhan Nadir, çok acı bir kayıp oldu bizim için. Uzun yıllar birlikte hem siyasette hem de mecliste birlikte çalıştık. En acı olanı genç bir yaşta hayatını kaybetmesi oldu. Bu bizim için ayrı bizi hüzün veriyor. Haydar Kara’nın 3 çocuğu vardı. Çocuklarına ve eşine uzun ömürler diliyorum. Bu acıyı yaşayanlardan biriyim. Ben de kardeşimi 2 yıl önce 15 dakika içerisinde kaybettim. Ateş düştüğü yeri yakar. Biz de bize ne düşerse meclis adına gerekli desteği vermeye hazırız. Camiamızın başı sağ olsun” dedi.

MHP grubu adına söz alan İsmet Kırali ise, “Meclisimizin çok değerli kardeşimizin rahmeti rahmana kavuşması bizleri derinden üzmüştür. Çoluğuna çocuğuna başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ailesi ve çocuklarına verilecek her türlü desteğe MHP olarak hazırız” dedi.

İyi parti adına Erol Gedikli ise “Haydar kardeşimizi burada daha detaylı bir şekilde tanıdık. Karakterli bir arkadaşımızı idi. Çok genç bir yaşta kaybetmenin hüznü içerisindeyiz. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin” dedi.

CHP adına ise konuşan Mehmet Özbayrak ise konuşmasında“Arkadaşlarımızın lafı üzerine söyleyecek çok fazla sözüm yok. Haydar kardeşimizi burada tanıdık ve bizlerde iyi bir intiba bırakmıştır. Allah rahmet eylesin” dedi.

Konuşmaların ardından konuşan Başkan Osman Nuri Ekim Kırsal mahalle görüşmelerin gündeme alınıp alınmayacağı oylandı ve meclis gündemine alınmasına karar verildi.

 

akcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim.jpgakcaabat-beleiye-meclisi-haydar-kara-vefa2.jpgakcaabat-beleiye-meclisi-haydar-kara-vefa1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler