Akçaabat Belediye Meclisi Toplandı

Akçaabat Belediye Meclisi Toplandı

Akçaabat Belediye Meclisi Toplandı

Akçaabat Belediye Meclisi Toplandı.

Akçaabat Belediye Meclisi 2021 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2020 yılında yapılan çalışmalar hakkında meclis bilgiler aktarıldı.

Başkan Ekim konuşmasında, pandemiye rağmen hız kesmeden çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Yaylacık Yürüyüş Yolu Başlıyor

Başkan Ekim “Vatandaşlara sözünü verdiğimiz sahil yürüyüş yoluna başlıyoruz. Bugün itibari ile alt sert zemininde dolgu çalışmalarına başladık. Yaylacık mahallesinden başlayarak Söğütlü’ye doğru devam edecek. Ana omurgayı ortaya çıkartmış olacağız. Daha sonra ise üst düzenlemesini yapacağız. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte yürüyüş yolunu Akçaabat’a kazandırmış olacağız” dedi.

Sokak Sağlıklaştırması

Akçaabat Merkezde ihale edilen sokak sağlıklaştırması projesinin ihale edildiğini açıklayan Başkan Ekim “Sokak sağlıklaştırma projemiz ihale edildi. İhaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı ve kısa süre içerisinde gelerek çalışmalara başlamasını bekliyoruz” dedi.

Söğütlü Kültür Merkezi

Söğütlü’de yapılması planlanan ve projesi tamamlanan Söğütlü Kültür Merkezi’nin ihale aşamasında olduğunu açıklayan Başkan Ekim “Söğütlü’ye modern bir kültür merkezi kazandıracağız. Projemiz tamamlandı ve şimdi ihaleye çıkıyoruz. Kısa süre içerisinde ihalesini yaparak inşaata başlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Et Kombinası Tamam Gibi.

Başkan Ekim, Akçaabat’ta Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Et ve Balık Kurumu’nca ihale edilen et kombinasının %70 seviyesine geldiğini ve 7. Ay gibi binayı teslim edeceğini, ardından iç teçhizatın ihalesi yapılacağını belirti.

Milli Eğitim Binası Yıkılacak

Başkan Ekim, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski binasının dere yatağı üzerinde olduğunu ve binayı yıkmayı planladıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler