Akçaabat Belediye Çalışmaları

Akçaabat Belediye Çalışmaları

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehrin muhtelif yerlerindeki çalışmalarına devam ediyor.

 

Akçaabat Belediyesi Basın Birimi’nden yapılan açıklamada, şehrin muhtelif yerlerinde çalışmaların aksatılmadan devam ettiği belirtildi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen  “Şehir merkezinde ve mahallelerimizdeki çalışmalarımız devam etmektedir. Akçaabat Belediyesi olarak heyecanımızı kaybetmeden bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edecektir’’ dedi.

Asfaltlama çalışmaları

İnönü Caddesi ile devlet karayolu arasındaki bağlantı noktası olan meydan sokak’ta 100 ton sıcak asfalt döküldü. Ayrıca Sarıtaş Mahallesi Değirmenli sokak’ın sonunda yeni yapılan TOKİ binaları ile okul binasının önünde 250 ton sıcak asfalt kaplaması yapıldı.

akcaabat-oki-okul-asfalt.jpg

Yol genişletme ve duvar yapımı

Dürbinar Mahallesi Şehit İbrahim Sokak’taki mevcut yol 4 metreden 8-10 metre genişliğe çıkartıldı. 500 metre uzunluğundaki yola perde beton duvarları da yapıldı.

akcaabat-sehit-ibrahim-seis-sokak.jpg

Yaylacık mahallesi Camili Sokak’ta 4 metre genişliğindeki mevcut yolun bazı kesimlerinde 10 metreye bazı kesimlerinde ise 20 metre genişliğe ulaşıldı. Genişletilen yolun 400 metrelik kısmına perde beton duvar yapıldı, yaya kaldırımları ve yolun parke kaplaması tamamlandı.

Ortamahalle Ömer Lütfi Özer Sokak ve Ziraat Bankası sokak’ta merdivenler renkli karo taş ile kaplanmış olup merdivenin ortasına krom korkuluk yapılacaktır.

akcaabat-belediye-calismalari.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler