Başkan  Ekim'in Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Ekim'in Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Belirli zamanlarda ilçesindeki esnaf ve vatandaşları ziyarette bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim haftanın ilk günü esnafı ziyaret etti.

15 Mart günü çarşı bölgesindeki işyerlerini tek tek gezen Başkan Ekim, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetler de bulundu. Başkan Ekim “biz Akçaabat’ı en iyi konuma getirmenin çalışması ve çabası içindeyiz. Bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki esnafımızın işi iyi olsun halkımızın yüzü gülsün” dedi.

Yapılan ziyaretlerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen Başkan Ekim, sorunları yerinde görmek, ortak akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, tüm esnafı dolaşarak şehrin sorunlarını dinlemek amacıyla bu tür geziler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirten Başkan Ekim “halkın ve esnafın yanlarında olduğumuzu bilmesi görmesi çok önemli” şeklinde açıklamada bulundu.

Belediyenin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in, sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar Belediye Başkanına olan sevgilerini dile getirdiler.

Ziyaretlerde kontrollü normalleşme döneminde rehavete kapılmamalarını isteyen Başkan Ekim, esnaf ve vatandaşlardan açıklanan korona virüs tedbirlerine uymalarını istedi.

foto-24.jpg

foto-26.jpg

foto-21.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler