AK Parti'den Vefa Buluşması

AK Parti'den Vefa Buluşması

AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen bir programla AK Parti’nin eskimeyen isimleri ve emektarları bir araya geldi.

 

Düzenlenen vefa buluşmasına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rabia Öztürk, önceki dönem Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve AK Parti ilçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapmış eski partililer katıldı.

SİZLERİN TECRÜBELERİ BİZİM KULAĞIMIZA KÜPEDİR

Vefa buluşmasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın geçmişinden bugününe emek veren, hizmet veren, fedakarlık eden tüm partili dostlarım, uluşmamıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizler 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu ve bugünlere getirdiği AK Partimizin temel taşlarısınız.  2001 yılından bugüne geldiğimiz noktada AK Partimiz için AK Davamız için sizlerin emekleri çok büyük.  Her birinizin Akçaabat’a büyük emeği ve birçok hizmeti var. Bizler de sizlerden devraldığımız bayrağı yine sizlerin kıymetli tecrübeleri ile daha ileriye taşımaya gayret ediyoruz. Sizlerin eleştirileri, bakış açıları ve tavsiyeleri benim için çok kıymetli. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmaya her zaman talibim. Sizlerin tecrübeleri, fikirleri, eleştirileri bizim için yol göstericidir; kulağımıza küpedir.” Dedi.

AK PARTİ BİR VEFA HAREKETİDİR

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuşmasına şu ifadelerle devam etti; “Zaman zaman içinizden birçoğuyla birlikte bireysel olarak bir araya geliyoruz. Zaman zaman toplu olarak bir araya geliyoruz.Sizlerin destekleriyle bugüne geldik. Sizlerin destekleriyle Akçaabat’ımıza hizmet ettik. Bundan sonra da yine sizlerin destekleriyle hizmet etmeye, aldığımız bayrağı göklere yükseltmeye devam edeceğiz. AK Parti bir vefa hareketidir.Hepiniz, Akçaabat’ı Akçaabat yapan birbirinden değerli gönül dostlarımızsınız. Bizler, tüm teşkilat mensuplarına, davanın neferlerine, gönlünü bu davaya adamış insanlara vefa göstermeyi bir borç biliriz. Sizlere, kadim şehrimiz Akçaabat için yaptığınız tüm çalışmalar için minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Akçaabat’a hizmet aşkımızın daim olmasını diliyorum.Biz AK Partili dava arkadaşlarımız ile kocaman bir aileyiz. Her birimizin gönlünün en derinlerinde Akçaabat’ımıza hizmet sevdası var. Hangi görevi üstlenirsek üstlenelim hepimiz ortak bir dava için mücadele ediyoruz. Geçmişten bu yana davamızın sancaktarlığını yapan teşkilatımızın her bir kademesinde emeği geçen eskimez yol ve dava arkadaşlarımızı hep bir arada görmek bizler için büyük mutluluktur.Dün olduğu gibi bugün de, AK davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla birlikte yol yürümeye, şehrimizi kalkındırmaya ve hayal bile edilemeyecek hizmetleri kazandırmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Vefa buluşmasında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ile AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Hem vefakar hem de cefakar partililerin AK Parti adına yaptıkları kıymetli hizmetlerin, asla unutulmayacağını vurguladılar. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar çeşitli kademelerde Akçaabat’a, Trabzon’a ve tüm ülkeye hizmet etmiş AK Partililere teşekkür ettiler.

0586854a-5978-4406-b17f-5c072e71ba44.jpg

9a686d05-f465-4fc9-b31e-76da3289bb88.jpg

f10cd799-2c64-48b7-a814-66a78bf879a7.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler