AK Parti'den Sert Açıklama

AK Parti'den Sert Açıklama

AK Parti'den Sert Açıklama “AKÇAABAT SAHİPSİZ DEĞİL MUHALEFETSİZ”

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe bir basın açıklaması yayınladı. Açıklama şu şekilde;

Milletimize sevindirici muhalefete üzücü bir haberimiz var
Akçaabat’ta sosyal konut projesi yok diyenlere üzücü bir haberim var; buldukları her fırsatta esas bilgi ve belge ellerinde olmadan, araştırma yapmadan sadece siyasi rant elde edebilir miyizin peşinde olanlara şunu belirtmek isterim; yine emellerinize ulaşamadınız, yine hevesiniz kursağınızda kaldı.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük SOSYAL KONUT PROJESİ kapsamında Trabzon’a 2550 adet konut yapılacağı, Akçaabat ilçemizin ise bu proje kapsamı içerisinde olduğunu, ilk etapta ilçemizde 100 adet konut yapılacağı ve uygun arazi sağlandığında ise bu rakamın daha da artacağını öncelikle belirtmek isterim.
Velev ki proje tamamlandığında vatandaşlarımıza konutlarının anahtarlarını dağıtırken dahi malum zihniyetlerin, bugün olduğu gibi kenardan sadece seyirci kalacak olduklarını hatta seyirci kalmayıp yine yapılan projeleri beğenmeyip ya yolunu, ya kapısını, ya boyasını eleştirecek olduklarını da biliyoruz esasen.
Bu zihniyet için yapılacak bir şey olmadığını düşünmekle birlikte kamuoyunu aydınlatmak maksadıyla gerçekleri ise buradan açıklamak istiyorum. Akçaabat ilçemizde dar gelirli vatandaşlarımıza; Yıldızlı TOKİ konutlarını, Sarıtaş TOKİ konutlarını nasıl geçmişte kazandırmışsak bu gün de Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu SOSYAL KONUT PROJESİ kapsamında Akçaabat’ımız hak ettiği konut projesini alacaktır. Liderimiz, Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti iktidarı olarak yaptıklarımız yapacak olduklarımızın açık ve net teminatıdır. Ülkemize, ilimize ve ilçemize bu SOSYAL KONUT PROJELERİNİ kazandıran ve müjdesini veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve TOKİ Başkanımıza minnettarız.

2023 seçimlerinde asil milletimiz size yine gereken cevabı verecektir
Partimizin kuruluşundan bu yana girmiş olduğumuz her seçimde oylarını katlayarak büyüyen, büyüdükçe milletine hizmet aşkı daha da artan, bunu milletine hissettiren ve gösteren AK Parti’nin karşısında yine 2023 seçimlerinde hezimete uğrayacaksınız.
HDP’nin oylarıyla TBMM’de kendilerine sandalye bulanlar; Akçaabat’ta en yakın partinin belki de 10 katı daha fazla sayıda kayıtlı üyesi bulunan (memurlar kanun gereği üye olamamaktadır), Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 55.000 oy alan, 2023 seçimlerinde ise hedefini 61.000 oy olarak belirleyen, Dünya’nın en büyük sivil toplum örgütü AK Parti’yi görmezden gelerek kendileri “dar” teşkilat binalarında, ilçemizde 1. parti olacakları iddiasını ortaya koyan İP’in İlçe Başkanına sormazlar mı milletimizin bundan haberi var mı? Hayal kuran ve bunu basın yoluyla açıklayarak iddia edenlerin, açıklamalarına yapılan yorumları dahi hep birlikte gördük.
Her alanda vatandaşının yanında olan, vatandaşlarının dertleriyle dertlenen ve Milletinin refah seviyesini katlayarak artıran Cumhurbaşkanımız, 2023 seçimlerinde yine Milletinden aldığı destekle sizlere gereken cevabı verecektir.

Keşke İlçemizde güçlü bir muhalefet olsa
Diğer taraftan Akçaabat’ta kaliteli bir muhalefetin hasretini çekmiyor da değiliz. Keşke Akçaabat’ımızda seviyeli ve kaliteli bir muhalefetimiz olsa.
Bizler, cevap vermek yerine iş yapmayı Akçaabat’ımıza hizmet getirmeyi kendimize şiar edinmişiz. Muhalefete cevap vermek yerine bir proje daha kazandırmaya; enerjimizi, gayretimizi bu yönde harcamaya çalışırken baktık ki meydanı boş bulmuşlar, atıp tutmaya başladılar.

Akçaabat’ta muhalefet yok
Sokakta yoklar, milletimizin acısında yoklar, sevincinde yoklar, hizmetinde yoklar, milletimizin menfaatine olan hiçbir projede yoklar; isimlerini koyduk, ‘Yoklar Muhalefeti’.
Yıkmaktan, yakmaktan, durdurmaktan öteye milim geçememiş, projeleri olmayan, HDP‘ye PKK’ya her evden bir oy isteyenlerle beraber olanlara cevap vermek hâsıl oldu.
Heykel severler İzmir’de ecdadımıza hakaret ediyor, siz Akçaabat Belediyemizin yaptığı çalışmaları güya eleştiriyor, buradan taşla kaldırımla siyaset yapmaya çalışıyorsunuz. Keşke Akçaabat’ımız için bir fikriniz olsa, keşke siyasette bir seviyeniz olsa, doğruya doğru diyebilseniz.
En iyi yaptığınız TOKİ yalanı siyasetiyle, parke bordur yanlış dizildi küçük hesaplarıyla, öldük bittik açız yaygarasıyla Millet sizi iktidara getirmez, yalanlarınızdan size ekmek çıkmaz. İPin Genel Başkanı Abdülhamit’e hakaret edecek, Güneydoğu’da ‘Kürdistan’ diyen vatandaşa sesini çıkaramayacak, İzmir CHP Belediye Başkanı Vahdettin’e hakaret edecek, milletvekili HDP‘ye bakanlık verecek… Milletin terazisi en doğrusudur, emin olunuz. Dedesine, geçmişine, geleceğine, bayrağına, milletine sahip çıkan ile bu değerlerine düşman olanı bilir ve kararını verir, bundan şüpheniz olmasın.

 

Halkımızın bize olan güvenini hiçbir zaman sarsmadık
Ülkemizde taş üstüne taş koymayanlar, bu davranışlarını o kadar alışkanlık haline getirmişler ki gerek sosyal medya hesaplarından, gerek basın yoluyla yaptıkları açıklamalarına vatandaşlarımızın verdikleri cevaplardan AK Parti iktidarının ne kadar fazla çalıştığının, Yerel Yönetimlerimizin ne kadar çalışkan olduklarının açıkça ortaya koyuyor.
İlçemizdeki yatırımların, vadedilen projelerin hayata geçirilmesi ne kadar zorlarına gidiyor ki çalışmalar esnasında bile adeta sihirli değnek istiyorlar. İlçemizdeki yatırımlar iktidarımız döneminde hiçbir zaman dur durak bilmedi. Şu an ilçemiz, adeta şantiye alanı gibi, her bir köşesinde yapılan çalışmalar birilerini ne kadar rahatsız ediyor ki yalan yanlış bilgilerle, karalamalar ve suçlamalarla sürekli eleştiri yaparak halkımızın aklını çelmeye çalışma acziyeti gösteriyorlar.  Çamur at izi kalsın muhalefeti ülkemizin yıllardır yerinde saymasına neden olmuşken şükür ki AK Parti iktidarı vesayetleri yıkarak yoluna milletiyle birlikte devam etmektedir. İddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Varsa delilleriniz milletimize belgeleriyle açıklayınız,  milletimiz de bilsin. Ama açıklayamayacaksınız; elinizde bir delil yok, yapılan işlerin tamamı şeffaf olduğundan dolayı da ortada bir yanlış yok, bugüne kadar hiçbir projemizde olmadığı gibi.
Teknik olarak da belirtmek isterim ki Kamu İhale Kanunu var. Kurumlar kendi müteahhidini seçemez. En düşük teklife, kamu yararı açısından sınır değerin altında kalmadıkça ihalenin verilme zorunluluğu vardır. Müteahhidini seçemediğin gibi müteahhit kaynaklı olumsuzlukların da Akçaabat Belediyemize mal edilmemesi lazımdır.
Bizler neyi nasıl görüyorsak vatandaşlarımız da bu yalanlarınızı açık ve net bir şekilde görmektedir. Akçaabat’ta keşke halkının menfaatlerini düşünen, halkın yanında bir muhalefetimiz olsa, keşke Milletimizin acı günlerinde, mutlu günlerinde yanlarında olsalar. İlçemizde yenilenen taşla, kaldırımla yalan yanlış siyaset yapmaya çalışmasalar.

Dünya Lideri Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır
AK Parti iktidarı döneminde ilçemiz; Cumhuriyet tarihinin en yıldızlı projelerine ev sahipliği yapmış, çok sayıda yatırıma kavuşmuştur. Ve tüm bu hizmetler de başta Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere benim çalışmalarına yakından şahit olduğum, acımasızca eleştirilerinize maruz kalan, beceriksizlikle itham ettiğiniz kıymetli Trabzon Milletvekillerimiz Adnan GÜNNAR, Bahar AYVAZOĞLU, Muhammet BALTA, Salih CORA sayesinde kazanılmıştır, hayata geçirilmiştir; ilçem adına kendilerine sonsuz teşekkürlerimi belirtmek istiyorum.
Çok kıymetli Cumhurbaşkanımızın defalarca ziyaret ettiği, mitingler düzenlediği ilçemize ne kadar büyük ilgi ve alakası olduğu herkesçe bilinmektedir ve bundan gurur duymaktayız. Öte yandan, Milletvekillerimizin Ankara’da nasıl mücadele verdiklerinin ise yakın şahidiyim. İlçemizde her kulvarda, her platformda varız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Asla görmezden gelinemeyecek olan, birçoğu tamamlanmış, birçoğu için de işlem tamam diyebileceğimiz yatırım kalemlerini aziz milletimizle tekrardan paylaşıyor saygılarımı sunuyorum:

 

•    Trabzon Üniversitesi
•    Şinik OSB
•    Et Kombinası
•    Millet Bahçesi
•    Pulathane Bulvarı
•    Akçaabat Sosyal Güvenlik Merkezi
•    Akçaabat Halk Kütüphanesi Restorasyonu
•    Özel Harekât Daire Başkanlığı
•    Akçaabat Sosyal Güvenlik Merkezi
•    Kaymakamlık Ek Binası
•    Sinba Göleti
•    Hıdırnebi Göleti
•    Doğalgaz
•    AFAD Koordinasyon Merkezi Trabzon Kampüsü
•    Pazar Yeri Ve Kapalı Otopark
•    Kesintisiz Yürüyüş Ve Bisiklet Yolu
•    Söğütlü Kültür Merkezi
•    Akçaabat Gençlik Merkezi (2 Adet)
•    Yaylacık Sağlık Merkezi (İlçe Sağlık Müdürlüğü, 9 Aile Hekimliği, 112 Acil İstasyonu)
•    Ortaköy Grup İçmesuyu Projesi
•    Spor Lisesi

İhale Aşamasında Olanlar
•    Stadyum
•    Yarı Olimpik Yüzme Havuzu
•    Kapalı Spor Salonu
•    Orta Mahalle Cephe Sağlıklaştırması
•    Bölgenin En Büyük Trafo Merkezi
•    Eski Devlet Hastanesi Yerine Otopark Ve Kent Meydanı
•    Merkez İlkokulu’na Yeni Bina
•    Kent Müzesi
•    Güney Çevre Yolu Akçaabat Geçişi
•    Akçaabat Adliye Sarayı
•    Şehrin Batısına Kent Meydanı
•    Küçük Sanayi Sitesi Ve Oto Galericiler Sitesi
•    Söğütlü Balıkçı Barınağı
•    Hıdırnebi Dağ Oteli

akcaabat-toki.jpgtrabzon-toki.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Haberler