AK Parti Tam Kadro Sahada

AK Parti Tam Kadro Sahada

AK Parti Tam Kadro Sahada

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı, oluşturduğu seçim çalışma ekipleriyle ulaşılmadık mahalle, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmıyor. İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe oluşturulan ziyaret, seçim, Ramazan, koordinasyon ekipleri ve bütün kademe birimleriyle yılın her döneminde olduğu gibi yine Akçaabat halkıyla birlikte olduklarını, kucaklaştıklarını söyledi.

Seçim çalışmaları koordine ediliyor
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanvekili Ömer Karabacak başkanlığında Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kurarak seçim çalışmalarını bütün aktif teşkilat kademeleriyle birlikte bu merkez üzerinden koordine etmeye başladı.

Ulaşılmadık mahalle bırakmayacaklar
Saha ekipleri kollara ayrılarak Ramazan ayının girmesiyle birlikte her akşam birden fazla mahallemizde kimi zaman iftar, kimi zaman Teravih Namazı sonrası halkla sohbet toplantıları gerçekleştirerek vatandaşın nabzını tutuyor. Yöneltilen sorulara bütün açıklığıyla cevap vererek AK Parti iktidarının ülkemiz için niçin olmazsa olmaz olduğunu izah eden AK Parti ekipleri, sorun ve önerileri de not alarak ihtiyaçlara anında cevap veriyor.

Aday Adayları da sahada
En geç 9 Nisan’da bütün partilerin milletvekili adaylarını açıklayacakları süreçte Akçaabat İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını 28. Dönem Trabzon Milletvekili Aday Adaylarıyla birlikte yürütüyor. Konuşmacı olarak İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Meclis Üyesi Cevdet Bayraktar’ın yanı sıra Aday Adayları Serkan Özdemir, Cevat Birinci, Zekeriya Altın, Emre Akgün, Serkan Özdemir, Temel Taflan ve Gürkan Üçüncü program yapılan mahallelerde hatip olarak söz alıyor.

Altıntepe: Yılın her anı halkımızlayız
Kalabalık katılımla gerçekleştiği gözlenen AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı programlarının, yıl boyu gerçekleştirilen organizasyonların devamı olduğunu halkımızın bilmesi nedeniyle daha bir coşkuyla karşılandıklarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Teşkilatımız, görevli kademe mensuplarımız mahallelerimize sürekli ziyaretler gerçekleştirerek halkımızla iç içe çalışmalar, etkinlikler gerçekleştirmektedir. Seçim dönemi bir nebze daha üzerine koyarak yürüttüğümüz çalışmalarımızın halkımızdan olumlu yansımalarını görmüş olmak sizleri mutlu etmektedir. Şu an Ramazan ayının da maneviyatı çalışmalarımızın şevkini tabii ki arttırmıştır. Milletvekili Aday Adaylarımızla Akçaabat’ta her yerdeyiz. Seçim Koordinasyon Merkezimiz seçimle ilgili tüm hazırlıkları tamamlamış, sorunsuz işleyen bir süreci idare etmektedir. 14 Mayıs Akçaabat’ımızın olduğu gibi ülkemizin de ufkunu aydınlatacak bir dönüm noktası olacaktır inşaallah.”

AK Parti tam kadro
İlçe Başkanı Altıntepe, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun da ziyaretlerine katılım sağladığını hatırlatarak, “Geniş bir ekiple sahada halkımızın ayağına taş dahi değmemesi için gayretli bir çalışma yürütmekteyiz, ‘ayinesi iştir kişinin’ denildiği gibi verdiğimiz bütün sözleri yerine getiriyor olmaktan ayrıca gururluyum. Ekip olarak da eskisi yenisiyle, Belediyelerimizle, İl Teşkilatımız ve vekillerimizle, adaylarımızla bütün teşkilat mensuplarımızla tam bir birlik ve bütünlük içerisinde sahadayız. İnanıyorum ki hakkıyla yürütülen emeğimizin karşılığını halkımız esirgemeyecek; Cumhurbaşkanımız yeniden devletimizin başında, iktidarımız da yeniden tek başına hükümet edecek yetkiyi alacak. Türkiye Yüzyılı 15 Mayıs’ta başlayacak…”

ak-parti-akcaabat.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler