AK Parti Tam Kadro Sahada

AK Parti Tam Kadro Sahada

Akçaabat Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Akçaabat Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Akçaabat Belediye Başkanı olarak görev yaptığı süre içerisinde temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık vatandaşlarla, esnafla, genç yaşlı, kadın erkek tüm Akçaabatlılarla bir araya gelen Başkan Ekim, seçim çalışmalarına Akçaabat’ın Akçakale, Mersin ve Darıca mahallelerinden başladı.

Akçakale, Mersin ve Darıca Mahallelerinde yediden yetmişe mahalle sakinleriyle bir arada gelen Başkan Ekim’e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ve AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı eşlik etti.

Adaylığının açıklandığı günün ertesi gününde mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Başkan Ekim’i gittiği her yerde çok sayıda vatandaş karşıladı.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla Hasbihal eden Başkan Ekim, “ Biz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yoldan azim ve gururla yürümeye gayret ediyoruz. Kutlu davamıza da Akçaabat’ımıza da gönül verdik; gönül belediyeciliğini halkımızla buluşturduk. Biz, belediyeciliği 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Bu minvalde geride bıraktığımız 5 yılda, şehrinizin gelişimine tüm hemşehrilerimiz tanıklık etti. Alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, spordan turizme, ulaşımdan tarıma ve eğitime kadar bir çok alanda Akçaabat’ımıza mega projeler kazandırdık; kazandırmaya da devam edeceğiz. Şehrimizin en ücra köşesine dahi hizmet götürmeye, çalınmadık kapı bırakmamaya hemşehrilerimize söz verdik. Görev sürem boyunca verdiğim sözleri bir bir yerine getirme çabası içerisinde oldum. Kıymetli hemşehrilerim, önümüzde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri var. Bu seçimlerde sizlerin teveccühü ile yeniden Bismillah diyeceğiz. Tüm işlerimizi tamamlayacağız; daha fazlasını da şehrimize kazandıracağız. Bizim gücümüz halkımız; sevdamız Akçaabat’ımız. Sizlerin sevgisi ve desteğiyle Allah’ın izniyle şehrimiz için hep ileriye daima ileriye…” dedi.

Başkan Ekim, seçim çalışmalarına aralıksız devam edeceğinin altını çizdi.

ak-parti-akcaabat-ilce-calismasi-osman-nuri-ekim3.jpeg

ak-parti-akcaabat-ilce-calismasi-osman-nuri-ekim-1.jpeg

ak-parti-akcaabat-ilce-calismasi-osman-nuri-ekim.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler