AK Parti Sahaya İndi

AK Parti Sahaya İndi

AK Parti Sahaya İndi

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen aday tanıtım programı Akçaabat’ta gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, İl Başkan vekili Hasan Dilekoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, MHP temsilcileri, partiler ve vatandaşlar katıldı.

Ekim “Gönül belediyeciliğine Vurgu Yaptı”

Toplantıda konuşan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, göreve seçildiğinde gönül belediyeciliğini ön planda tutacaklarını ifade etti. Öz geçmişini anlatan Ekim “Akılla irfanla, gönül belediyeciliğini in planda tutarak Akçaabat’ın hem bu gününü hem de yarını planlayacağız. Çalışmalarımızda dürüstlük, samimiyet ana felsefemiz olacaktır. Halka hizmet hakka ibadettir düşüncesinden ayrılmayacağız” dedi.

ZORLUOĞLU: “İLÇELERİMİZDE BÜYÜKŞEHİR İMZASI DAHA FAZLA GÖRÜLECEK”

Trabzon’da büyükşehir belediye başkan adayı gösterilmesinin kendisi için çok heyecan ve onur verici olduğunu belirten Zorluoğlu, “25 yıldır ülkemizin farklı yerlerinde, milletimize hizmet etme gururu yaşadım. Milletime hizmetkâr olmaktan onur duydum. İnşallah bundan sonra kendi memleketime hizmet etme fırsatı bulacağım. Bu herkese nasip olmayacak bir görev. Bu bakımdan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize, bana verdikleri bu görev için müteşekkir olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

“Başkan seçildiğim takdirde, sadece Ortahisar’a değil, 18 ilçenin tamamı için belediye imkânlarını seferber edeceğiz. Hakkaniyet çerçevesinde tüm ilçelerimiz büyükşehir belediyemizden payını alacak. Tüm vatandaşımıza büyükşehir belediyesi hizmetlerini ulaştıracağız. Akçaabat’ta 1 Nisan 2019’dan itibaren yapılan çalışmalarda daha fazla büyükşehir belediyesi imzası görülecek. Bunu yaparken ilçe belediye başkanımızla çok yakın mesai içerisinde çalışacağız. Kaynaktan personele kadar pek çok alanda iş birliği yapacağız. Bu anlayışla bütün Trabzon’a hizmet edeceğiz.”

 

Ekip ruhuyla çalışmanın önemine değindiği bölümde, göreve gelmesi halinde büyükşehir belediyesinde iyi bir ekip kurmayı hedeflediğini ifade eden Zorluoğlu, “Ekip oluşturma yaklaşımında birinci sıraya liyakati koyuyoruz. İşimizi hafifletecek, vatandaşa kapısı açık, vatandaşın derdini dinleyecek, vatandaşın derdi ile dertlenecek, hak ve hukuk üzere hareket eden kaliteli bir ekip oluşturacağız. Gönül belediyeciliğinden anladığımız da bir anlamda budur” diye konuştu.

Toplantıda konuşan, Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, 25 yıldır bu görevde bulunduğunu ve bu süre içerisinde iş yapan, dünyayı takip eden bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiğini ifade etti.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu’nun birer konuşma yaptığı program, şehir turu ile sona erdi.

ak-pgarti-akcaabat-yuruyus.jpgak-pgarti-akcaabat-yuruyus1.jpgak-pgarti-akcaabat-yuruyus2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler