AK Parti 22 yaşında

AK Parti 22 yaşında

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 22. Yıldönümü dolayısıyla İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe bir mesaj yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 22. Yıldönümü dolayısıyla  İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe bir mesaj yayınladı.

Altıntepe mesajında şu ifadelere yer verdi;

21 yılı geride bırakarak kuruluşumuzun 22’inci yılına, yine halkımızdan aldığımız güçlü destekle birlikte gururla, onurla, elele, gönül gönüle adım atmanın heyecanını yaşıyoruz. AK Parti, Türk siyasi tarihine altın harflerle yazılacak başarının ve umudun adıdır.

Türk demokrasi tarihinin en önemli sayfalarından birinin açıldığı 14 Ağustos 2001 tarihinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kutlu bir yolculuğa ilk adımını atan AK Parti, bu kutlu yolculukta, nice hizmet ve yenilikle Türkiye’ye çağ atlatan, ilkleri yaşatan, kararlı ve dik duruşla dünya siyasetine mührünü vuran son yüzyılın en önemli aktörü olmuştur.

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile bu Yüce Milletin gönlüne girip, teveccühüne mazhar olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına, şahsım ve ülkem adına, minnet ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 22. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

Partimizde bugüne kadar hizmet etmiş bütün yol arkadaşlarımıza, can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olamayanlara ise Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum.

AK Parti teşkilatlarında bayrağı ileriye taşımak için bugün görevi başında olan ve ter döken bütün dava arkadaşlarıma saygı ve minnetlerimi sunuyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler